Handlijnkunde

Handlijnkunde - Mir Bashir | Tiliboo-afrobeat.com

...nkunde (of chiromantie, van het Griekse cheir, "hand" en manteia, "het voorspellen") is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn hand ... De 76 beste afbeeldingen van Handlijnkunde | Handlijnkunde ... ... . Het handlezen komt overal ter wereld voor, in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap. Handlijnkunde Wat is Handlijnkunde Chiromancy of Handlijnkunde omvat het bestuderen van de lijnen en tekens in de hand. Aan de hand van de vorm van de lijnen, waar deze beginnen en eindigen, de kwaliteit, vertakkingen en anderen tekens in de hand kan een nauwkeurig beeld geschetst worden van iemands verleden, heden en toekomstige mogelijkheden. Handlezen ... Handlijnkunde - Wikipedia ... . Aan de hand van de vorm van de lijnen, waar deze beginnen en eindigen, de kwaliteit, vertakkingen en anderen tekens in de hand kan een nauwkeurig beeld geschetst worden van iemands verleden, heden en toekomstige mogelijkheden. Handlezen Via de handen kunnen we ...

INFORMATIE

AUTEUR
Mir Bashir
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Handlijnkunde.pdf

OMSCHRIJVING

Mir Bashir, de grote deskundige op het gebied van de handleeskunde, noemt de chirologie zelf een wetenschap. Het is grotendeels aan zijn objectieve, academische, ongeromantiseerde benadering te danken dat de handleeskunde de status en het gezag heeft bereikt die deze oude kunst nu bezit.

Wil je het boek lezen?Handlijnkunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mir Bashir. Lezen Handlijnkunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN