De vrouw die wilde afrekenen

De vrouw die wilde afrekenen - Hakan Ostlundh | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij De vrouw die wilde afrekenen. Als deel 4 begint bevindt Fredrik zich in een soort niets, duisternis alom, een staat van wel of niet bestaan, zijn geest is zwevend ... De vrouw die wilde afrekenen | Gratis boeken downloaden in ... ... . Dat hij zich, zwaar gewond, in een traumahelikopter bevindt op weg naar een ziekenhuis realiseert hij zich helemaal niet. De vrouw die wilde afrekenen. Boven de Oostzee vliegt een ambulance-helikopter met aan boord inspecteur Fredrik Broman. Hij is zwaar gewond aan zijn hoofd en zweeft tussen leven en dood. Niemand weet of hij het zal halen. Twee weken eerder zijn op een grote boerderij in Levide op het eil ... De vrouw die wilde afrekenen eBook door Håkan Östlundh ... ... . Hij is zwaar gewond aan zijn hoofd en zweeft tussen leven en dood. Niemand weet of hij het zal halen. Twee weken eerder zijn op een grote boerderij in Levide op het eiland Gotland twee lijken gevonden. Een dode vrouw die met een messteek om het leven is gebracht en een man ... Evenals de vorige delen, De duik...

INFORMATIE

AUTEUR
Hakan Ostlundh
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De vrouw die wilde afrekenen.pdf

OMSCHRIJVING

Håkan ÖstlundhDE VROUW DIE WILDE AFREKENENLiteraire thrillerBoven de Oostzee vliegt een ambulance-helikopter met aan boord inspecteur Fredrik Broman. Hij is zwaar gewond aan zijn hoofd en zweeft tussen leven en dood. Niemand weet of hij het zal halen. Twee weken eerder zijn op een grote boerderij in Levide op het eiland Gotland twee lijken gevonden. Een dode vrouw die met één messteek om het leven is gebracht en een man wiens lichaam onherkenbaar is verminkt. Als ze worden gevonden - naast elkaar op de met bloed besmeurde parketvloer van de woonkamer - zijn ze al twee dagen dood. De huiseigenaar, Arvid Traneus, is kort daarvoor teruggekeerd uit Japan nadat hij daar enkele jaren heeft gewerkt als consultant van een groot internationaal bedrijf. Omdat de dode vrouw geïdentificeerd wordt als Arvid Traneus’ echtgenote, gaat de recherche er aanvankelijk van uit dat de onherkenbare dode haar man is. Maar als blijkt dat de vermoorde man niet Arvid, maar zijn neef Anders Traneus is, neemt het onderzoek een dramatische wending.

Wil je het boek lezen?De vrouw die wilde afrekenen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hakan Ostlundh. Lezen De vrouw die wilde afrekenen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN