De kracht van familiebedrijven

De kracht van familiebedrijven - Brigitte Buis | Tiliboo-afrobeat.com

...drijven gaan lange termijn relaties aan. Directies zijn persoonlijk aanspreekbaar ... Boek: 'De kracht van familiebedrijven' - Familiebedrijf ... ... . Men kent de personen met wie men zaken doet. Is dát dus de kracht van familiebedrijven? De kracht waarvan ieder bedrijf kan leren? Na het lezen van dit uiterst praktisch en vlot geschreven boek kunt u daarover zelf uw oordeel vellen. Het familiebedrijf heeft de unieke eigenschap de inzichten van vorige generaties te kunnen combineren met de potentie van de nieuwe generatie. Beseft en benut u de kracht van deze combinatie? Accountants en adviseurs van f ... De kracht van het familiebedrijf | ABAB ... . Beseft en benut u de kracht van deze combinatie? Accountants en adviseurs van familiebedrijven moeten dit boek lezen omdat het een manier aanreikt om met hun klant in gesprek te gaan over continuïteit. Het zal de kwaliteit van hun dienstverlening doen toenemen. Stel, je staat in de lift met een exemplaar van De kracht van familiebedrijven. 'De kracht van familiebedrijven' door Brigitte Buis, Patrici...

INFORMATIE

AUTEUR
Brigitte Buis
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
De kracht van familiebedrijven.pdf

OMSCHRIJVING

Zelfs in roerige tijden blijven familiebedrijven relatief stabiel en succesvol. Hoe kan dat? Een vraag die Brigitte en Patricia Buis, zelf ondernemers binnen hun familiebedrijf, al jaren intrigeerde. In hun zoektocht naar het antwoord spraken ze 50 eigenaren van familiebedrijven.Wat blijkt? De 'menselijke factor' vormt een terugkerende rode lijn. Familiebedrijven gaan lange termijn relaties aan. Directies zijn persoonlijk aanspreekbaar. Men kent de personen met wie men zaken doet. Is dát dus de kracht van familiebedrijven?De kracht waarvan ieder bedrijf kan leren? Na het lezen van dit uiterst praktisch en vlot geschreven boek kunt u daarover zelf uw oordeel vellen. Een inspiratiebron voor iedere ondernemer!

Wil je het boek lezen?De kracht van familiebedrijven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Brigitte Buis. Lezen De kracht van familiebedrijven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN