Het Verhaal Van Het Nederlands

Het Verhaal Van Het Nederlands - N. van der Sijs | Tiliboo-afrobeat.com

...haal Van Het Nederlands 1e druk is een boek van N ... Het verhaal van Nederland - De Groene Amsterdammer ... . van der Sijs uitgegeven bij Bert Bakker. ISBN 9789035132825 In Het verhaal van het Nederlands wordt het Nederlands in al zijn rijkdom tentoongesteld. Onze taal wordt immers al twaalf eeuwen geschreven en nog langer gesproken. Het verhaal van het Nederlands is, zoals ook door de bewerkers in het Woord Vooraf gemeld, een bewerking van het in september 1993 verschenen Het verhaal van een taal, geschreven door Jan W. de Vries, Roland Willemyns en Peter Burger, uit ... bol.com | Het Verhaal Van Een Taal, Jan W. de Vries ... ... . de Vries, Roland Willemyns en Peter Burger, uitgegeven bij Prometheus (dit boek was dermate succesvol dat al binnen één jaar de vierde druk verscheen). 25 jun. 2020 - Sprookjes en verhalen uit Nederland: Het gevonden geld. De legende van het Solse Gat. De mooie heks. Tjakko. De Vliegende Hollander. Het dagboek van Anne Frank. Het biggetje Bengel. Het mannetje in de maan. De Witte Wieven van Loche...

INFORMATIE

AUTEUR
N. van der Sijs
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Verhaal Van Het Nederlands.pdf

OMSCHRIJVING

Het Verhaal Van Het Nederlands 1e druk is een boek van N. van der Sijs uitgegeven bij Bert Bakker. ISBN 9789035132825 In Het verhaal van het Nederlands wordt het Nederlands in al zijn rijkdom tentoongesteld. Onze taal wordt immers al twaalf eeuwen geschreven en nog langer gesproken. De auteurs vertellen over vele soorten Nederlands en over de vari teit aan dialecten die in Nederland en Vlaanderen nog worden gebruikt. Of Hollanders en Vlamingen gescheiden worden door dezelfde taal wordt uitvoerig uit de doeken gedaan. Het tweetalige Friesland en Brussel worden behandel, net als de vraag hoe 6 miljoen Vlamingen erin slaagdenondanks de tegenkanting van hun opeenvolgende regeringentoch het Nederlands trouw te blijven. Ook exotische vormen van het Nederland, zoals het Negerhollands en Indisch-Nederlands, komen aan bod.

Wil je het boek lezen?Het Verhaal Van Het Nederlands in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N. van der Sijs. Lezen Het Verhaal Van Het Nederlands Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN