Gewenst gedrag en sanctiebeleid op school (tweede herwerkte editie)

Gewenst gedrag en sanctiebeleid op school (tweede herwerkte editie) - Monique D'Aes | Tiliboo-afrobeat.com

...nderwijs Secundair onderwijs Gewenst gedrag en sanctiebeleid op school (tweede herwerkte editie) Gewenst gedrag en sanctiebeleid op school (tweede herwerkte editie) Een 4 lademodel ... Nieuw in het GO! publicatiefonds - GO! ... . door Monique D'aes. Print + digitaal € 29.00 ... Gewenst gedrag en sanctiebeleid op school (tweede herwerkte editie) Gewenst gedrag en sanctiebeleid op school (tweede herwerkte editie) een 4 lademodel Monique D'Aes. Nederlands ... Sinds het verschijnen van de eerste editie is het 4 lademodel al door veel scholen toegepast. Leerlingen op een kwaliteitsvolle manier evalueren is een permanent aandachtspunt ... Gewenst gedrag en sanctiebeleid op school (tweede ... ... ... Sinds het verschijnen van de eerste editie is het 4 lademodel al door veel scholen toegepast. Leerlingen op een kwaliteitsvolle manier evalueren is een permanent aandachtspunt in de klaspraktijk van leerkrachten en in het beleid van scholen. ... Waaraan moet je als leerkracht aandacht besteden? In het tweede deel krijg je tien stellingen (over jouw evaluatiegedrag) ... Gewenst gedrag en sanctiebeleid op school (tweede herwerk...

INFORMATIE

AUTEUR
Monique D'Aes
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Gewenst gedrag en sanctiebeleid op school (tweede herwerkte editie).pdf

OMSCHRIJVING

Aan de hand van talrijke voorbeelden uit haar lange praktijk als nascholer licht de auteur stapsgewijs toe hoe jouw school het 4 lademodel op school kan introduceren en implementeren om gedifferentieerd (en rechtvaardig) op te treden bij overtredingen, zonder arbitrair te zijn.Sinds het verschijnen van de eerste editie is het 4 lademodel al door veel scholen toegepast. Dat heeft geleid tot nieuwe inzichten. De auteur heeft ze verwerkt in deze tweede druk.Er is vooral gesleuteld aan de terminologie. Onder meer de termen "ernstig', "niet ernstig', "incidenteel en "frequent' zijn gewijzigd. Nieuw is ook dat scholen via het boek zelf een poster kunnen maken om in de lokalen en de gemeenschappelijke ruimtes op te hangen.

Wil je het boek lezen?Gewenst gedrag en sanctiebeleid op school (tweede herwerkte editie) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Monique D'Aes. Lezen Gewenst gedrag en sanctiebeleid op school (tweede herwerkte editie) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN