De vergeten jaren

De vergeten jaren - Marian Werkman | Tiliboo-afrobeat.com

...geten jaren is een aangrijpende en spannende roman vol onverwachte wendingen ... De vergeten jaren van Ernest Claes | De Morgen ... . Een herkenbaar verhaal voor ieder die te maken heeft met het ongrijpbare proces van dementie en het verwerken van het verlies van iemand die zo dichtbij is, maar toch zo ver weg. Op jonge leeftijd maakte de auteur de dementie van haar vader mee. De vergeten jaren. Na een zoektocht van uren vonden we papa huilend op een bankje in een klein dorp zo'n tien kilometer uit de buurt. `Ik weet het niet... Een hit is pas een hit, als-ie in de Top 40 heeft ges ... De vergeten jaren [e-Book] - Marian Werkman - (ISBN ... ... . `Ik weet het niet... Een hit is pas een hit, als-ie in de Top 40 heeft gestaan. Maar sommige tracks hebben zo kort in de lijst gestaan, dat je ze bijna zou vergeten. Of je hoort ze niet zo vaak. Om te voorkomen dat ze ond... 'De vergeten jaren, de zoektocht van een vrouw naar het mysterieuze verleden van haar demente vader' door M...

INFORMATIE

AUTEUR
Marian Werkman
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De vergeten jaren.pdf

OMSCHRIJVING

Eveline zorgt voor haar demente vader. Terwijl zijn geheugen afneemt, nemen de raadsels rondom zijn leven toe. Hoe goed kent Eveline haar vader eigenlijk? Moet ze zijn verwarde opmerkingen toch serieuzer nemen dan ze in eerste instantie dacht? En hoe zit het precies met de geheimzinnige gebeurtenissen in het verpleeghuis voor patiënten met Alzheimer, waarbij zelfs het landelijke nieuws wordt gehaald?Langzaam maar zeker beseft Eveline dat haar ogenschijnlijk onschuldige jeugdherinneringen van begin af aan aanwijzingen bevatten voor een groot geheim. Een geheim dat haar bestaan volledig overhoop zal gooien en waarbij haar hond Charlie een sleutelrol speelt. Eveline ontdekt dat ze meer op haar vader lijkt dan ze dacht...Toen de vader van de auteur op jonge leeftijd dement werd, maakte dat veel indruk. Ze besloot haar ervaringen te verwerken in deze aangrijpende roman, die leest als een detective. Een verhaal vol symboliek en onverwachte wendingen. Maar vooral een verhaal vol liefde voor iemand die zo dichtbij is, maar toch zo ver weg.'Een onvergetelijk boek met een zeer verrassend einde' - De Boekenhoek -Marian Werkman schreef verhalen en columns voor kranten en tijdschriften. Ze publiceerde diverse fictie- en non-fictieboeken. Daarnaast houdt ze zich bezig met fotografie.

Wil je het boek lezen?De vergeten jaren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marian Werkman. Lezen De vergeten jaren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN