De cardiologie vereenvoudigd

De cardiologie vereenvoudigd - A.J. Six | Tiliboo-afrobeat.com

...cardiologie vereenvoudigd wordt de alledaagse praktijk van de cardiologie in heldere, eenvoudige bewoordingen beschreven ... Samenvatting: de cardiologie vereenvoudigd ... ... . In dit basiswerk, dat primair gericht is op verpleegkundigen en paramedici, ligt de nadruk op frequent voorkomende ziekten, waarbij de onderliggende theorie is vervlochten met de uitleg van de aandoeningen. De werkelijkheid van het klinisch leren is gevolgd: eerst de ... De cardiologie vereenvoudigd 6e druk is een boek van A. Six uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789059319608 Circa veertig procent van de westerse bevolking krijgt te ... De cardiologie vereenvoudigd door Six (Boek ... ... . Six uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789059319608 Circa veertig procent van de westerse bevolking krijgt te maken met hart- en vaatziekten. Voor de behandeling van die miljoenen pati nten worden de cardiologen bijgestaan door talloos veel assistenten, laboranten en technici. In Cardiologie vereenv...

INFORMATIE

AUTEUR
A.J. Six
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De cardiologie vereenvoudigd.pdf

OMSCHRIJVING

Circa veertig procent van de westerse bevolking krijgt te maken met hart- en vaatziekten. Voor de behandeling van die miljoenen patiënten worden de cardiologen bijgestaan door talloos veel assistenten, laboranten en technici. Speciaal voor hen is dit boek ontwikkeld. Daarbij is de werkelijkheid van het klinisch leren gevolgd: eerst de confrontatie met de patiënt en pas daarna komt de theorie aan bod. In Cardiologie vereenvoudigd wordt de alledaagse praktijk van de cardiologie in heldere, eenvoudige bewoordingen beschreven. De nadruk ligt op frequent voorkomende ziekten, waarbij de onderliggende theorie - de anatomie en de fysiologie - is vervlochten met de uitleg van de aandoeningen. Dit leerboek richt zich primair op paramedici zoals hartfunctie- en röntgenlaboranten, technici, paramedici, researchmedewerkers en gespecialiseerde verpleegkundigen op CCU, ICU en EHBO. Daarnaast is dit boek zeker ook geschikt voor medische studenten, arts-assistenten en huisartsen. Omdat deze uitgave is voorzien van talloze afbeeldingen van ECGs op vol formaat en omdat het een duidelijke didactische opzet heeft, is het ook een uitstekend hulpmiddel voor cardiologen en andere specialisten bij het geven van onderwijs in de dagelijkse praktijk. Dr A.J. Six is sinds 1987 werkzaam als cardioloog in diverse Nederlandse klinieken en in de internationale geneesmiddelenresearch. Hij geeft onderwijs aan (para-)medici en heeft brede ervaring als schrijver van allerlei medische teksten: van voorlichtingsmateriaal tot wetenschappelijk werk.

Wil je het boek lezen?De cardiologie vereenvoudigd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.J. Six. Lezen De cardiologie vereenvoudigd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN