Klassieke Zeilschepen

Klassieke Zeilschepen - Flavio Serafini | Tiliboo-afrobeat.com

...eke scherpe jachten zijn zeer geschikt voor nostalgische zeiltochten ... Speurders.nl: klassiek bretons zeilscheepje ... . Het kopen van een klassieke zeilboot De klassiek gelijnde zeilboten zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo kan de lengte aanzienlijk verschillen en heeft de ene zeilboot wel slaapplaatsen en de ander niet. De vorm van klassieke zeiljachten is vaak een platbodem. Klassieke Zeilboten te koop 82 boten op Botentekoop.nl. Kijk op Botentekoop.nl voor het mooiste aanbod in Nederland. Nederlands historie zeilsc ... Klassiek scherp jacht - 165 klassieke scherpe jachten te ... ... .nl voor het mooiste aanbod in Nederland. Nederlands historie zeilschepen. De beheerder tracht een beknopt en waarschijnlijk nooit helemaal compleet overzicht te geven van de Nederlandse scheepsbouw van vele duizenden zeilschepen door de eeuwen heen door zoveel mogelijk scheepstypes te vermel...

INFORMATIE

AUTEUR
Flavio Serafini
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Klassieke Zeilschepen.pdf

OMSCHRIJVING

Alle historische zeilschepen zijn een stukje geschiedenis. In dit boek worden ze voorgesteld aan de hand van een reeks foto's die de wereld van de zeilschepen blootleggen. Daarnaast maakt u kennis met de aantrekkingskracht en de schoonheid van de interieurs, die de ziel van het schip vormen. Behalve de kleurschakeringen, de schittering van het koper, de details van de betimmering, de verschillende en moeilijke restauraties, zorgen ook de warmte van de houtsoorten en de meubels voor de sfeer die heerst in de historische zeilschepen. Dit boek is een uniek documentatiewerk geworden dat de wereld van de oude zeilschepen beschrijft en waarbij schepen worden geanalyseerd die werden ontworpen door grote architecten die daarmee een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de zeilsportgeschiedenis.

Wil je het boek lezen?Klassieke Zeilschepen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Flavio Serafini. Lezen Klassieke Zeilschepen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN