Een praktijkgerichte benadering van organisatie en management / deel Werkboek

Een praktijkgerichte benadering van organisatie en management / deel Werkboek - Jos Marcus | Tiliboo-afrobeat.com

...aktijkgerichte Benadering van Organisatie en Management Een praktijkgerichte benadering van Organisatie en Management is al jaren het meest gebruikte boek binnen het hoger onderwijs op het gebied van Organisatie en Management ... Handboek organisatie en management. Een praktijkgerichte ... ... . De auteurs Marcus en Van Dam bieden je een zeer praktische en interactieve inleiding op dit vakgebied. De theorie van het vakgebied Management en Organisatie wordt helder uitgelegd, met veel voorbeelden uit de praktijk. In het werkboek wordt de beschreven theorie toegepast en getoetst. Bij Een praktijkgerichte benadering van Organisatie en Management biedt Noordhoff Uitgevers een rijke digitale omgeving: Prepzone. Een praktijkgerichte bena ... bol.com | Een praktijkgerichte benadering van organisatie ... ... . In het werkboek wordt de beschreven theorie toegepast en getoetst. Bij Een praktijkgerichte benadering van Organisatie en Management biedt Noordhoff Uitgevers een rijke digitale omgeving: Prepzone. Een praktijkgerichte benadering van organisatie en management bestaat uit drie delen die een duidelijke visie op het vakgebied weergeven, namelijk: van buiten naar binnen organisaties kijk...

INFORMATIE

AUTEUR
Jos Marcus
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Een praktijkgerichte benadering van organisatie en management / deel Werkboek.pdf

OMSCHRIJVING

Een Praktijkgerichte Benadering van Organisatie en ManagementEen praktijkgerichte benadering van Organisatie en Management is al jaren het meest gebruikte boek binnen het hoger onderwijs op het gebied van Organisatie en Management. De auteurs Marcus en Van Dam bieden je een zeer praktische en interactieve inleiding op dit vakgebied. Deze geheel herziene editie is weer helemaal actueel door de nieuwe praktijkvoorbeelden. Bovendien is de vormgeving van het boek verbeterd. De drie delen waaruit het theorieboek bestaat worden in deze editie ingeleid door artikelen over drie topbestuurders. De drie delen zijn: Omgeving en Organisatie, Mensen en Organisatie, Structuur en Organisatie.De theorie van het vakgebied Management en Organisatie wordt helder uitgelegd, met veel voorbeelden uit de praktijk. In het werkboek wordt de beschreven theorie toegepast en getoetst met veel nieuwe opdrachten en cases.Er is bovendien nu een internationale Engelstalige editie verkrijgbaar: Organisation and Management, an international approach.

Wil je het boek lezen?Een praktijkgerichte benadering van organisatie en management / deel Werkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jos Marcus. Lezen Een praktijkgerichte benadering van organisatie en management / deel Werkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN