De Kunst Van Mozaïek

De Kunst Van Mozaïek - Caroline Suter | Tiliboo-afrobeat.com

...k is een kunstvorm waarbij een grote afbeelding wordt vervaardigd uit een groot aantal kleine gekleurde steentjes (), die in een vloer of wand worden gemetseld ... De 125 beste afbeeldingen van Kunst/ mozaïek in 2020 ... ... .Met glas is het mogelijk een glas in lood-mozaïek te maken.In de Griekse en Romeinse tijd werden in luxe villa's mozaïeken gemaakt, waarop afbeeldingen van keizers, goden of taferelen van alledag te zien waren. Hierbij werden er gekleurde stenen van marmer gebruikt om een mozaïek te creëren. Deze kunstwerken beelden geen herkenbare figuren af, het is namelijk een abstracte vorm van kunst. Een voorbeeld van een gebouw dat versierd is met mozaïek ... bol.com | De Kunst Van Mozaiek, Caroline Suter ... ... . Deze kunstwerken beelden geen herkenbare figuren af, het is namelijk een abstracte vorm van kunst. Een voorbeeld van een gebouw dat versierd is met mozaïek door middel van de cosmatentechniek is de basiliek 'Sint-Paulus buiten de Muren'. In De kunst van mozaïek komen alle facetten van deze kunstvorm aan bod. Inspiratie en praktijk gaan hand in h...

INFORMATIE

AUTEUR
Caroline Suter
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Kunst Van Mozaïek.pdf

OMSCHRIJVING

In De kunst van mozaïek komen alle facetten van deze kunstvorm aan bod. Inspiratie en praktijk gaan hand in hand. Het boek start met de historie van mozaïek en toont vervolgens de diversiteit aan materialen, met vele voorbeelden. Moren, wanden, panelen, accessoires en zelfs tuinbeelden; mozaïek is overal toepasbaar. Ook krijgt u stapsgewijze uitleg over een aantal werkstukken waarmee u zelf aan de slag kunt.

Wil je het boek lezen?De Kunst Van Mozaïek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Caroline Suter. Lezen De Kunst Van Mozaïek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN