De Grot

De Grot - Rob Hodgson | Tiliboo-afrobeat.com

... door Tim Krabbé Door gebruik te maken van Scholieren ... 'De Grot' opent | Trouw ... .com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. De grot is een roman van Tim Krabbé uit 1997. Het verhaal draait om een man genaamd Egon Wagter, die als drugskoerier werkt in opdracht van een oude jeugdvriend (hetgeen hem uiteindelijk fataal wordt), en om zijn jeugdvriendin Marjoke.. Het verhaal wordt in achronologische volgorde verte ... De grot - Wikipedia ... .. Het verhaal wordt in achronologische volgorde verteld. Het begint op het moment dat de hoofdpersoon op het punt staat vermoord te worden, al wordt dit laatste ... Bij De Groot Bewerkingsmachines vindt u machines, (hand)gereedschap en onderdelen voor boren, zagen, schaven en frezen, maar ook voor onder andere cnc-bewerken, schuren, lijmen, opsluiten en persen. Alle gereedschapp...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Hodgson
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Grot.pdf

OMSCHRIJVING

Hoewel de wolf alles probeert om het kleinediertje uit de grot te lokken, lijkt niets tewerken. Maar wat gebeurt er als het hemeindelijk toch lukt?Dit vrolijke verhaal laat je niet alleen hardoplachen - het zal je ook ENORM verrassen.Rob Hodgson werd in 1988 geboren in eenplaatsje aan de zuidkust van Engeland.Hij studeerde Illustration aan de PlymouthUniversity. Tegenwoordig woont hij inBristol, waar hij hele dagen lekker knutselt(en knoeit) en zo de mooiste illustraties,papieren kwaliteitsstationery en boekenmaakt. Rob noemt Picasso, John Cage enThe Beach Boys van grote invloed op zijnwerk. Robs hobby's zijn dieren, skateboards,waarnemingspsychologie en het verzamelenvan gek speelgoed. 'De grot' is zijn eersteprentenboek.

Wil je het boek lezen?De Grot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Hodgson. Lezen De Grot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN