De bazaar van boze dromen

De bazaar van boze dromen - Stephen King | Tiliboo-afrobeat.com

...van Boze Dromen is na 'Satanskinderen', 'Duistere krachten', 'Nachtmerries & Droomlandschappen' , 'Alles is eventueel' en 'Na Zonsondergang' de zesde bundel met korte verhalen van King, en elke keer weer slaagt hij erin het niveau van zijn full-size romans te evenaren (en soms zelfs te overtreffen) ... De Bazaar van Boze Dromen - FantasyWereld Webwinkel ... . De bazaar van boze dromen bevat twintig korte verhalen, waarvan achttien nog niet eerder in Nederlandse vertaling zijn verschenen. King toont zich hier in bloedvorm: een man die hetzelfde leven blijft herleven en keer op keer dezelfde fouten maakt, ... De bazaar van boze dromen. De bazaar van boze dromen bevat twintig korte verhalen. King schreef voor ieder verhaal een nieuwe introductie, waarin hij zowel autobiografisch com ... Bureau ISBN - De bazaar van boze dromen ... . King toont zich hier in bloedvorm: een man die hetzelfde leven blijft herleven en keer op keer dezelfde fouten maakt, ... De bazaar van boze dromen. De bazaar van boze dromen bevat twintig korte verhalen. King schreef voor ieder verhaal een nieuwe introductie, waarin hij zowel autobiografisch commentaar op de oorsprong geeft als zijn motivatie. King toont zich hiermee in bloedvorm: van een man die hetzelf leven blijft herleven en keer op keer dezelfde fouten maakt, een vuurwerkwedstrijd tussen bure...

INFORMATIE

AUTEUR
Stephen King
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De bazaar van boze dromen.pdf

OMSCHRIJVING

Meesterlijke verhalenbundel van Stephen Kingleverbaar op isbn 9789021022925. Stephen Kings De bazaar van boze dromen is een bundel met twintig korte verhalen – met o.a. het verhaal The death – waarvan slechts enkele eerder in het Nederlands werden vertaald. Ieder verhaal krijgt een nieuwe introductie van King, waarin hij zowel autobiografisch commentaar op het wanneer, waarom en hoe hij tot schrijven kwam, alsook de oorsprong en motivatie van elk verhaal geeft. De verhalen zullen variëren van een man die hetzelfde leven blijft herleven, dezelfde fouten keer op keer herhalend tot een vuurwerkwedstrijd tussen buren die een explosieve climax bereikt, een columnist die mensen vermoordt door hun necrologie te schrijven en een schrijnend verhaal over het einde van het menselijke ras.

Wil je het boek lezen?De bazaar van boze dromen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephen King. Lezen De bazaar van boze dromen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN