Geboren leiders

Geboren leiders - Gail M. Hayes | Tiliboo-afrobeat.com

...jfde aflevering van het NCRV-programma Geboren leiders krijgt attitude-trainer René, beter bekend als Skerpie, eindelijk de kans waar hij al zo lang op wachtte: hij mag zich voor drie dagen dé leider noemen ... De kenmerken van leiderschap en wat we van geboren leiders ... ... .… Bekijk uitzending; Geboren Leiders 9-4-2009. 735 x bekeken | 9-4-2009. 5. Uit nieuw onderzoek is een ranking naar voren gekomen met daarin de beste en meest inspirerende leiders. Nelson Mandela, Barack Obama en Martin Luther King vormen de top drie, terwijl Koningin Maxima, André Kuipers en Floortje Dessing de hoogst gerangschikte Nederlanders zijn in de ranking. Echte leiders zijn niet maakbaar, ze worden zo geboren. Het is een kwestie van ­karakter, maar waarom binnen een gezin de één het wel heeft en de ander niet, hoewel ze uit dezelfde moeder en vader zijn g ... Geboren leiders gemist? Bekijk hier alle uitzendingen ... ... . Echte leiders zijn niet maakbaar, ze worden zo geboren. Het is een kwestie van ­karakter, maar waarom binnen een gezin de één het wel heeft en de ander niet, hoewel ze uit dezelfde moeder en vader zijn geboren, laat zich niet verklaren. Geboren econoom en voo...

INFORMATIE

AUTEUR
Gail M. Hayes
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Geboren leiders.pdf

OMSCHRIJVING

Vrouwen hebben op allerlei terreinen in het leven leidinggevende taken. Voor veel vrouwen is het echter zoeken naar een stijl van leidinggeven die bij hen past, naar rolmodellen en inspiratie. Gail Hayes bemoedigt vrouwen om hun eigen stijl van leidinggeven te leren kennen en uit te bouwen. Geboren leiders is een praktisch boek, met humor geschreven, dat vrouwen zal helpen in hun eigen capaciteiten te geloven en ermee aan de slag te gaan.

Wil je het boek lezen?Geboren leiders in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gail M. Hayes. Lezen Geboren leiders Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN