De bijbel in de lage landen

De bijbel in de lage landen - Diverse auteurs | Tiliboo-afrobeat.com

...bel in de lage landen (Hardcover). Deze uitgave bevat een nagenoeg volledige beschrijving van het vertalen van de Bijbel in de Lage Landen ... Dr. P. de Vries: De Bijbel in de Lage Landen ... ... Paul Gillaerts, "De Bijbel in de Lage Landen. 11 eeuwen van vertalen", in: {{topic_2970_Met Andere Woorden}} 33 (4), Haarlem 2014. Binnenkort verschijnt bij Uitgeverij Jongbloed een complete geschiedenis van de bijbelvertalingen in de Lage Landen, van de middeleeuwen tot vandaag. Het boekproject is ... Gillaerts e.a. (red.), De Bijbel in de Lage Landen Op 22 april 2015 verzamelden historici, taal- en bijbelgeleerd ... bol.com | De bijbel in de lage landen | 9789085250395 ... ... . Het boekproject is ... Gillaerts e.a. (red.), De Bijbel in de Lage Landen Op 22 april 2015 verzamelden historici, taal- en bijbelgeleerden uit Nederland en België zich in de voormalige kapel van de Grauwzusters in Antwerpen, nu ceremonieruimte van de Universiteit Anwerpen (UA). De bijbel in de lage landen . Deze uitgave bevat een nagenoeg volledige b...

INFORMATIE

AUTEUR
Diverse auteurs
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De bijbel in de lage landen.pdf

OMSCHRIJVING

Deze uitgave bevat een nagenoeg volledige beschrijving van het vertalen van de Bijbel in de Lage Landen (Nederland en Vlaanderen) van de Middeleeuwen tot op heden en de invloed daarvan op ontwikkeling van de Nederlandse Taal.

Wil je het boek lezen?De bijbel in de lage landen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen De bijbel in de lage landen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN