Terug bij af

Terug bij af - Karen Templeton | Tiliboo-afrobeat.com

...gen van 'terug bij af' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen ... De Amerikaanse banenmarkt is terug bij af | Trouw ... . Terug bij af. Nu het stof van de coronacrisis lijkt neer te dalen, voelt verpleegkundig Nederland zich met lege handen staan. De helden van de zorg zijn terug bij af. Er werd hen een bonus toegezegd van 100 euro netto, maar voor velen geldt dat als een fooi. Voor een hoger salaris is geen ruimte. Plus Reconstructie Brug over het IJ: terug bij af, na vijf jaar stoerdoenerij. Haast, maar vooral grove zelfoverschatting van de gemeente Amsterdam heeft de Javabrug over het IJ ... terug bij af - Engelse vertaling - bab.la Nederlands ... ... . Haast, maar vooral grove zelfoverschatting van de gemeente Amsterdam heeft de Javabrug over het IJ tot een utopie ... Nu het stof van de coronacrisis lijkt neer te dalen, voelt verpleegkundig Nederland zich met lege handen staan. De helden v...

INFORMATIE

AUTEUR
Karen Templeton
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Terug bij af.pdf

OMSCHRIJVING

Wat doe je als je aanstaande niet op de bruiloft komt opdagen? Dan sluit je je op in je appartement met een fles champagne. En dan kun je beter niet de deur openen voor de man die jaren geleden je 'eerste' was. Al is hij nu bij de politie en komt hij je vertellen dat de aanstaande in kwestie spoorloos is verdwenen.Tijd voor meer champagne heeft gedumpte bruid Ginger niet, want er moet gewoon weer gewerkt worden. Tenminste, dat denkt ze - tot agent Nick opnieuw voor haar neus staat, nu met de mededeling dat haar baas is vermoord.Van de ene op de andere dag is ze dus een aanstaande armer, haar baan kwijt en een hond rijker (erfenisje van haar baas). En alsof dat nog niet genoeg is, brandt het appartement boven het hare af, zodat ze ook nog eens dakloos is.Uiteindelijk zit er nog maar één ding op: intrekken bij haar lieve, excentrieke moeder om daar rustig haar wonden te likken. Rustig totdat daar ook de bel gaat!

Wil je het boek lezen?Terug bij af in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karen Templeton. Lezen Terug bij af Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN