Mollige liefde

Mollige liefde - Milou Bos | Tiliboo-afrobeat.com

...e liefde' door Milou Bos - Onze prijs: €18,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis 'Mollige liefde' door Milou Bos - Onze prijs: €27,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending ... Mollige liefde | Boeken ... . Mollige liefde (Paperback). Lisa is te dik en wil afvallen, maar ondanks vele pogingen lukt dat niet. Geen enkel dieet lijkt te werken... Dan bedenkt ze... Info over kutje oma.Resultaten van 8 zoekmachines! Web resultaten; Bekijk Het ... Moeder En Dochter Trio - Vinden.nl ... .Resultaten van 8 zoekmachines! Web resultaten; Bekijk Het...

INFORMATIE

AUTEUR
Milou Bos
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Mollige liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Lisa is te dik en wil afvallen, maar ondanks vele pogingen lukt dat niet. Geen enkel dieet lijkt te werken... Dan bedenkt ze een plan. Als ze iemand zou hebben die ook te dik zou zijn, dan zouden ze samen af kunnen vallen. Ze plaatst een advertentie en ontmoet Henry, een mollige jongen die ook wil afvallen. Ze beginnen samen aan hun afvalavontuur: ze eten gezond en gaan naar de sportschool. Het enige probleem is dat Alex, een van de trainers in de sportschool, Lisa's droomman is. Nu worstelt ze niet alleen met haar dieet en oefeningen, maar ook met haar gevoelens.Over de auteurMilou Bos vond zichzelf als klein meisje te dik. Toen ze eenmaal een gezond gewicht had bereikt, heeft ze haar ervaringen als inspiratie gebruikt om dit boek te schrijven. Hierdoor is haar interesse voor schrijven aangewakkerd en ze is al met haar tweede boek bezig.

Wil je het boek lezen?Mollige liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Milou Bos. Lezen Mollige liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN