Veenhuizen "Wat heeft U hier te zoeken"...

Veenhuizen

...t u hier te zoeken...' voor iedereen die geïnteresseerd is in verleden en heden van Veenhuizen ... Ronald 100d bez Gev. ... . Door de unieke foto's, aquarellen, feiten en prachtige verhalen komt de geschiedenis van 'pauperparadijs' tot en met gesloten justitiedorp voor de lezer tot leven. Wat heeft u hier te zoeken..." voor iedereen die geïnteresseerd is in verleden en heden van Veenhuizen. Door de unieke foto's, aquarellen, feiten en prachtige verhalen komt de geschiedenis van 'pauperparadijs' tot en met gesloten justitiedorp voor de lezer tot leven. Het Gevangenismuseum in Veenhuizen vertelt verhalen over verpaupering, misdaad en straf. Bezo ... Lijst boeken in het kader van de DHV-prijs ... . Het Gevangenismuseum in Veenhuizen vertelt verhalen over verpaupering, misdaad en straf. Bezoek het museum en ontdek het gevangeniswezen toen en nu. Veenhuizen is gelegen in een van de mooiste natuurgebieden van Drenthe en er lopen diverse landelijke en lokale fietsroutes doorheen. Zoals de Smaakfiet...

INFORMATIE

AUTEUR
B.J. Trip
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Veenhuizen "Wat heeft U hier te zoeken"....pdf

OMSCHRIJVING

Veenhuizen. Wat heeft u hier te zoeken...: onder leiding van bedenker en samensteller Ben Trip, heeft een gedreven team deskundige vrijwilligers hier de afgelopen drie jaar hard aan gewerkt. Dat heeft geresulteerd in het prachtige boek "Veenhuizen. Wat heeft u hier te zoeken..." voor iedereen die geïnteresseerd is in verleden en heden van Veenhuizen. Door de unieke foto’s, aquarellen, feiten en prachtige verhalen komt de geschiedenis van ‘pauperparadijs’ tot en met gesloten justitiedorp voor de lezer tot leven.

Wil je het boek lezen?Veenhuizen "Wat heeft U hier te zoeken"... in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B.J. Trip. Lezen Veenhuizen "Wat heeft U hier te zoeken"... Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN