Tot wie ik ben

Tot wie ik ben - Christiaan Bronoord | Tiliboo-afrobeat.com

...n ik nu echt? Zonder zelfkennis is het niet mogelijk jezelf te zijn ... Miljuschka on Instagram: "Van verliezen leer je meer dan ... ... . Jezelf kennen is niet moeilijk. Gebruik deze tips om jezelf te ontdekken: Mijn wanen dwongen me tot een zoektocht naar het ergste in anderen en in mezelf, maar dat is niet wie ik ben", zo vertelde H., die eerder ternauwernood een zelfmoordpoging overleefde. Maar ik ga een poging wagen door te onderzoeken hoe mijn psychische klachten deel zijn van mijn levensverhaal en mij hebben gemaakt hebben tot wie ik nu ben. In ieder geval heeft het hebben van psychische klachten ertoe gel ... Real life: 'Mijn missies hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben' ... . In ieder geval heeft het hebben van psychische klachten ertoe geleid dat ik ervaringsverhalen mag schrijven voor GGNet. Aan de oppervlakte kunnen we de vraag "wie ben ik" beantwoorden met antwoorden als (in mijn geval): ik ben een man, geboren in de jaren '80, ik hou van schrijven, ik heet Jelle, ik ben vader van Jake, ik heb een lichaam dat 187 centim...

INFORMATIE

AUTEUR
Christiaan Bronoord
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Tot wie ik ben.pdf

OMSCHRIJVING

Damian verliest zijn jongere zus en komt in contact met haar beschermengel, die zijn gids wordt. En dat maakt dat hij dingen meemaakt die hij nooit had kunnen dromen. Daarnaast moet hij aan zijn relatie werken en zijn ouders willen terugverhuizen naar het oude land. Hoe dit allemaal samenkomt, leest u in deze nieuwe roman van Christiaan Bronoord.

Wil je het boek lezen?Tot wie ik ben in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christiaan Bronoord. Lezen Tot wie ik ben Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN