Leidinggeven in De Nieuwe Werkelijkheid

Leidinggeven in De Nieuwe Werkelijkheid - Pieter van der Haak | Tiliboo-afrobeat.com

...ggeven in de nieuwe werkelijkheid' door Pieter van der Haak, Monique Lueb - Onze prijs: €14,99 - Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen Uit het boek 'Leidinggeven in De Nieuwe Werkelijkheid' Zoals in het voorwoord al gezegd: er is niks nieuws aan Het Nieuwe Werken ... Leidinggeven aan het onderwijs tijdens Covid-19, onrustige ... ... . Maar wat dan wel? In dit hoofdstuk willen we een schets geven van de veranderende werkelijkheid waarin we ons bevinden. De wereld in beweging We hebben onze samenleving lange tijd gebouwd op waarden […] In dit boek bieden ze nieuwe perspectieven en praktische handvatten om jouw rol in dit nieuwe tijdperk op een effectieve manier in te vullen. Dit boek is vooral een praktisch boek dat de verbinding legt tussen de nieuwe werkelijkheid, nieuw leiderschap en de mogelijkheden die we vandaag de dag hebben om tijd- en plaatsonafhankelijk samen te werken. Leidinggeven in De Nieuwe Werkelijkheid (P ... Leidinggeven in de Nieuwe Werkelijkheid (met afbeeldingen ... ... . Dit boek is vooral een praktisch boek dat de verbinding legt tussen de nieuwe werkelijkheid, nieuw leiderschap en de mogelijkheden die we vandaag de dag hebben om tijd- en plaatsonafhankelijk samen te werken. Leidinggeven in De Nieuwe Werkelijkheid (P...

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter van der Haak
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Leidinggeven in De Nieuwe Werkelijkheid.pdf

OMSCHRIJVING

Leidinggeven in De Nieuwe Werkelijkheid nvte druk is een boek van Pieter van der Haak. ISBN 9789081940276 Het Nieuwe Werken is pass . Een boek over Het Nieuwe Werken, is dat nu nodig? Het Nieuwe Werken is toch niet meer zo nieuw? Dat klopt! Dit boek is voor leidinggevenden, zo je wilt managers, die beseffen dat de wereld aan het veranderen is en die handvatten zoeken om grip te krijgen op hun nieuwe rol. Je hebt jouw rol misschien al flink wat jaren op een bepaalde manier vervuld, maar je weet dat jouw huidige manier van aansturen aan een grondige revisie toe is. Je hoort dagelijks dat je dingen moet loslaten, maar wat krijg je ervoor terug? Tijdens trainingen op het snijvlak van leidinggeven en Het Nieuwe Werken merkten de auteurs Pieter van der Haak en Monique Lueb dat veel leidinggevenden worstelen met het loslaten van het oude, door te weinig perspectief op het nieuwe. In dit boek bieden ze nieuwe perspectieven en praktische handvatten om jouw rol in dit nieuwe tijdperk op een effectieve manier in te vullen. Dit boek is vooral een praktisch boek dat de verbinding legt tussen de nieuwe werkelijkheid, nieuw leiderschap en de mogelijkheden die we vandaag de dag hebben om tijd- en plaatsonafhankelijk samen te werken.

Wil je het boek lezen?Leidinggeven in De Nieuwe Werkelijkheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter van der Haak. Lezen Leidinggeven in De Nieuwe Werkelijkheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN