Broertje

Broertje - Michael Berg | Tiliboo-afrobeat.com

...aart van Het Broertje staan zoals gezegd wel meer dan 60 tapas gerechtjes ... Broertje - Als ik plus Lyrics | Genius Lyrics ... . Aan u de taak om een mooie combinatie van gerechtjes te maken. En omdat wij van mening zijn dat de keuze niet gemaakt kan worden op een lege maag krijgt u alvorens een mandje met heerlijk oerbrood en huisgemaakte aioli en tortilla chips uit de oven. Broertje wordt ons verteld vanuit vier perspectieven, we volgen de vier hoofdpersonages van het verhaal en krijgen beetje bij beetje door hoe de zaken in elkaar steken. Berg sleept je mee doorheen het verhaal, de manier waarop hij zijn woor ... broertje - Vertaling Nederlands-Duits ... . Berg sleept je mee doorheen het verhaal, de manier waarop hij zijn woorden aan het papier toevertrouwt is heerlijk. Broertje wor...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Berg
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Broertje.pdf

OMSCHRIJVING

Na een telefoontje van de politie vliegt Lotte Pradel halsoverkop naar Zuid-Frankrijk. Haar vier jaar jongere en autistische broer Felix wordt verdacht van de moord op hun vader, hun stiefmoeder en een nog onbekende vrouw. Hoewel Lotte met haar vader - een oud-politicus - heeft gebroken en ze Felix sindsdien niet meer heeft gezien, weet ze een ding zeker: haar broer kan onmogelijk de dader zijn. Op het politiebureau ontmoet ze Felix voor de eerste keer na tien jaar. Het contact verloopt buitengewoon stroef. Maar als Felix ontsnapt, kan Lotte niet anders dan hem volgen.

Wil je het boek lezen?Broertje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Berg. Lezen Broertje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN