Vegarabia

Vegarabia - Greg Malouf | Tiliboo-afrobeat.com

...garabia' is hét nieuwste kookboek van het duo Greg en Lucy Malouf, inmiddels al jaren bekend als de experts van de moderne keuken van het Midden-Oosten ... Vegarabia - Kookpunt ... . Met 'Vegarabia' laten zij zien dat deze keuken, met al z'n specerijen en kruiden, zich prima leent voor louter vegetarische recepten: een waar feest op het bord. 'Vegarabia' is hét nieuwste kookboek van het duo Greg en Lucy Malouf, inmiddels al jaren bekend als de experts van de moderne keuken van het Midden-Oosten. Met 'Vegarabia' laten zij zien dat deze keuken, met al z'n specerijen en kruiden, zich prima leent voor louter vegetarische recepten: een waar feest o ... Vegarabia - Chicklit.nl ... . Met 'Vegarabia' laten zij zien dat deze keuken, met al z'n specerijen en kruiden, zich prima leent voor louter vegetarische recepten: een waar feest op het bord. Berichten over Vegarabia geschreven door Marianne Panneman. Dit was echt één van de lekkerste maaltijden van de afgelopen maanden! Bij bijna iedere hap zeiden we "heerlijk", of "verrukkelijk".Door het roosteren krijgen de tomaten, paprika's, sjalotjes en courgettes een h...

INFORMATIE

AUTEUR
Greg Malouf
DIMENSIE
3,8 MB
BESTANDSNAAM
Vegarabia.pdf

OMSCHRIJVING

'Vegarabia' is hét nieuwste kookboek van het duo Greg en Lucy Malouf, inmiddels al jaren bekend als de experts van de moderne keuken van het Midden-Oosten. Met 'Vegarabia' laten zij zien dat deze keuken, met al z'n specerijen en kruiden, zich prima leent voor louter vegetarische recepten: een waar feest op het bord.De rijkdom van de Midden-Oosterse vegetarische keuken zie je terug in gerechten als langzaam gegaarde aubergines met een saffraan-limoencrème of borlottibonen met tomaat en een granaatappel- dressing. Van ontbijt tot en met dessert kook je verrukkelijk vegetarisch. Bovendien geeft 'Vegarabia' praktische menuplanners: voortaan draai je je hand niet meer om voor een vegetarisch barbecuefestijn, een uitgebreide zondagslunch, een overvloedig en feestelijk vijfgangen-diner of diverse snacks bij een cocktailparty. Kortom, 'Vegarabia' mag op de kook- boekenplank van de liefhebber van de Midden- Oosterse keuken niet ontbreken.

Wil je het boek lezen?Vegarabia in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Greg Malouf. Lezen Vegarabia Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN