Mooi Samen

Mooi Samen - Thijs Broer | Tiliboo-afrobeat.com

...Deugd En ik ben eigenaresse van Schoonheidsinstituut Samen Mooi in Heemskerk ... 16/11/18 tot 05/05/19 Enkhuizen Mooi samen - DagjeWeg.NL ... . Ik heb als schoonheidsspecialiste ruim 12 jaar ervaring opgedaan bij verschillende salons en ik heb in 2020 de stap gezet om mijn eigen salon te openen. Mooi Samen is niet alleen. Mooi en functioneel gaan hand in hand. De Mooi Samen lijn bestaat uit een serie ovens, magnetrons en bijpassende apparaten die perfect te combineren zijn door hun design, waardoor u een set maakt die perfect past bij uw wensen. Mooi samen is het werk van twee fotografen en een journalist. De fotografe ... Zo Mooi Samenwerken | Website van Zo Mooi Samenwerken ... . Mooi samen is het werk van twee fotografen en een journalist. De fotografen - Koos Breukel en Sander Troelstra - reisden samen rond de voormalige Zuiderzee om hun visie vast te leggen op het verenigingsleven in deze regio. Journalist Thijs Broer beschrijft de soms heel persoonlijke ve...

INFORMATIE

AUTEUR
Thijs Broer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Mooi Samen.pdf

OMSCHRIJVING

In het voorjaar en de zomer van 2018 reisden de fotografen Koos Breukel en Sander Troelstra in een oud campertje rond de voormalige Zuiderzee om het verenigingsleven langs de kusten te verkennen en in beeld te brengen. Van de showband op het voormalige eiland Urk tot kitesurfers in Muiden, van Koor Stereo in het Bijbelvaste Genemuiden tot jongerenvereniging 19nu in Zeewolde. Wat beweegt mensen om in deze tijd lid te worden van een vereniging en zich er soms jarenlang voor in te zetten? Hoe zijn hun persoonlijke verhalen verweven met die van hun vereniging? En wat hebben de leden van al die oude en nieuwe clubs gemeen, langs de kusten van de vroegere binnenzee?

Wil je het boek lezen?Mooi Samen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thijs Broer. Lezen Mooi Samen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN