Het huis aan de rivier

Het huis aan de rivier - Penny Hancock | Tiliboo-afrobeat.com

...'Het huis aan de rivier' met plezier gelezen, Hancock smaakt naar meer ... Het huis aan de overkant - Wikipedia ... . Op 'Het huis aan de rivier' staat terecht het predicaat 'literaire thriller', waarbij ik op wil merken dat ik vermoed dat de legio kromme zinnen en fouten op het conto van de vertaling komen. Ik kan me haast niet voorstellen dat het origineel zo slordig is. Het huis aan de rivier. Op een winterse namiddag opent Sonia de deur voor de vijftienjarige Jez. Hij komt langs om wat muziek te lenen in het huis aan de rivier de T ... Het kleine huis aan de rivier | Kinderboeken.nl ... . Hij komt langs om wat muziek te lenen in het huis aan de rivier de Theems, dat eens haar ouderlijk huis was. Sonia laat hem binnen, maar besluit al snel dat ze hem niet meer laat gaan. Ze wordt overvallen door een obsessief verlangen om Jez te beschermen tegen de buitenwereld. Uitzicht van uit de tuin van het huis. De ligging van het huis gezien vanaf de overzijde van de vallei. Het huis is rood omcirceld. Winters uitzicht op zo'n ...

INFORMATIE

AUTEUR
Penny Hancock
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het huis aan de rivier.pdf

OMSCHRIJVING

Op een winterse namiddag opent Sonia de deur voor de vijftienjarige Jez.Hij komt langs om wat muziek te lenen in het huis aan de rivier de Theems, dat eens haar ouderlijk huis was. Sonia laat hem binnen, maar besluit al snel dat ze hem niet meer laat gaan. Ze wordt overvallen door een obsessief verlangen om Jez te beschermen tegen de buitenwereld.Tijdens de dagen die volgen wordt Sonia overspoeld door herinneringen aan de intense relatie met haar eigen broer, toen ze tieners waren.Wanneer de zoektocht naar Jez het huis aan de rivier steeds meer nadert, wordt Sonia gedwongen haar plannen te wijzigen, om de verdwijning van Jez verborgen te houden.

Wil je het boek lezen?Het huis aan de rivier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Penny Hancock. Lezen Het huis aan de rivier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN