De sprong

De sprong - Maud Beersmans | Tiliboo-afrobeat.com

... - 2020 Praktijkschool De Sprong Samenwerkingsscholen voor speciaal basisonderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs en praktijkonderwijs in Zeeland Op CBS De Sprong zetten we het leerproces van kinderen in beweging ... Visvijver de Sprong ... . We stimuleren hen om stappen vooruit te zetten en sprongen te maken. Dat doen ze zelfstandig en samen met klasgenoten. De christelijke grondslag is de basis voor de omgang met elkaar en daarom gaan we respectvol en zorgzaam met elkaar om. De Sprong is een kleinschalige praktijkschool met locaties in Sliedrecht en in Zwijndrecht. De school telt in totaal circa 225 leerlingen die aangewezen zijn op het praktijkonderwijs. Ons team, bestaand uit zeer ... bol.com | De sprong, Maud Beersmans | 9789461052872 | Boeken ... . De Sprong is een kleinschalige praktijkschool met locaties in Sliedrecht en in Zwijndrecht. De school telt in totaal circa 225 leerlingen die aangewezen zijn op het praktijkonderwijs. Ons team, bestaand uit zeer betrokken mensen, is dagelijks aan het werk met de leerlingen om deze zo goed mogelijk voor te bereiden op een leven in onze complexe maatschappij. VSO De Sprong heeft twee locaties: Maarsbergen en Lin...

INFORMATIE

AUTEUR
Maud Beersmans
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De sprong.pdf

OMSCHRIJVING

De sprong 1e druk is een boek van Maud Beersmans uitgegeven bij Boom Uitgevers Amsterdam. ISBN 9789461052872 De sprong is een uitdagende Nt2-methode die je de grote stap van taalniveau A2 naar B1 helpt te maken. Net als de ander delen uit de leerlijn 'NT2 op maat', De opmaat (0-A2) en De finale (B1-B2), behandelt De sprong onderwerpen die aansluiten bij het dagelijks leven, zoals studie, beroep, samenleving, communicatie, politiek en kust. In elk thema worden de vaardigheden spreken, luisteren, schrijven en lezen afgewisseld en wordt er extra aandacht besteed aan woordenschat en grammatica. Door het gebruik van veel origineel materiaal uit kranten en van internet is de methode natuurlijk en aansprekend.In de nieuwe uitgave van De sprong (2013) hoort een bijbehorende website in NT2 SCHOOL. Voor in het boek staat een code om het extra materiaal in uw account te activeren.De sprong is bedoeld voor midden-en hoog opgeleide anderstaligen. Na het doorwerken van de methode heeft iemand B1 en kan hij of zij zich zelfstandig redden in het Nederlands. Vervolgmogelijkheden: Vooruit of De finale, ter voorbereiding op een van de twee staatsexamens.Met dit boek krijgt u toegang tot de speciale methodesite, waarop u al het multimediale materaal kunt vinden.

Wil je het boek lezen?De sprong in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maud Beersmans. Lezen De sprong Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN