Leidraad voor kajuitjachtzeilers

Leidraad voor kajuitjachtzeilers - Richard Vooren | Tiliboo-afrobeat.com

...idraad voor Kajuitjachtzeilers" is veel uitgebreider van stof want dekt ook het examen Klein vaarbewijs, en geeft heel veel praktische vaartips voor de beginnende of al gevorderde zeiler ... Bureau ISBN - Leidraad voor kajuitjachtzeilers ... . Voor degene die alleen het TKN wil doen en/of zich echt willen specialiseren in kustnavigatie zou ik het boek "Kustnavigatie" aanbevelen. Auteur:Richard Vooren Nederlands; 256 pagina's; Het Goede Boek; juli 1994; Samenvatting. Aanbevolen cursusboek 'kajuitjachtzeilen' door de CWO en 'theoretische kustnavigatie (TKN)' door het KNWV.De Leidraad voor Kajuitjachtzeilers bespreekt de specifieke onderwerpen die be ... Leidraad voor kajuitjachtzeilers | Gratis boeken ... ... . Aanbevolen cursusboek 'kajuitjachtzeilen' door de CWO en 'theoretische kustnavigatie (TKN)' door het KNWV.De Leidraad voor Kajuitjachtzeilers bespreekt de specifieke onderwerpen die betrekking hebben op het zeilen met kajuitjachten op groot water, zoals: IJsselmeer, Waddenzee en de Zuidhollandse ... 'Leidraad voor kajuitjachtzeilers' door Richard Vooren - Onze prijs: €37,99Grati...

INFORMATIE

AUTEUR
Richard Vooren
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Leidraad voor kajuitjachtzeilers.pdf

OMSCHRIJVING

De 'Leidraad voor kajuitjachtzeilers' bespreekt de specifieke onderwerpen die betrekking hebben op het zeilen met kajuitjachten op groot water, zoals IJsselmeer, Waddenzee, de Zuid-Hollandse en Zeeuwse stromen en de beschermde wateren tussen de Griekse eilanden. Het boek behandelt de diploma-eisen Jachtzeilen van de Commissie Watersport Opleidingen (CWO), zoals zeilmanoeuvres, havenmanoeuvres, motortechniek, vaarregels en betonning, beknopte waterkunde, elektronische navigatie, IJsselmeernavigatie en navigatie op getijdenwateren. Dit cursusboek behandelt tevens de volledige stof voor het examen Theoretische Kustnavigatie (TKN). De elektronische navigatiemiddelen komen ook aan de orde, waaronder gps, elektronische plotters en radar.

Wil je het boek lezen?Leidraad voor kajuitjachtzeilers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard Vooren. Lezen Leidraad voor kajuitjachtzeilers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN