Laat je niet gijzelen

Laat je niet gijzelen - George Kohlrieser | Tiliboo-afrobeat.com

... niet gijzelen (Hardcover). 'Mensen zijn niet bang voor verandering, ze zijn bang voor de pijn van verandering ... Laat je niet gijzelen - George Kohlrieser - (ISBN ... ... .' - George KohlrieserLeiders die... Wij hebben Laat je niet gijzelen van George Kohlrieser met zeer veel plezier gelezen. De vele voorbeelden en anekdotes illustreren zijn theorieën. Hoewel de gebruikte psychologische inzichten niet nieuw zijn, levert de manier waarop Kohlrieser ze rangschikt en gebruikt een nieuw en inspirerend kader op. Laat je niet gijzelen Auteur: René Meijer - 11/09/18. Voor veel mensen is de toekomst vooral een herinnerin ... Laat je niet gijzelen door George Kohlrieser (Boek ... ... . Laat je niet gijzelen Auteur: René Meijer - 11/09/18. Voor veel mensen is de toekomst vooral een herinnering aan het verleden. Ze herhalen gedragspatronen die ze vroeger geleerd hebben. Niemand hoeft echter gegijzeld te worden door eerdere ervaringen, hoe negatief die ook geweest zijn. En hier komt de parallel met gijzel...

INFORMATIE

AUTEUR
George Kohlrieser
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Laat je niet gijzelen.pdf

OMSCHRIJVING

Laat je niet gijzelen 1e druk is een boek van George Kohlrieser uitgegeven bij Witsand Uitgevers. ISBN 9789492011565 De leider die het beste in mensen naar boven wil halen, dient te zorgen voor werkelijke verbinding met zichzelf en anderen. Vaak staan (pijnlijke) ervaringen van het leven daarbij in de weg. Leiders staan voor de uitdaging om zichzelf niet psychologisch te laten gijzelen door die ervaringen, door anderen en zelfs niet door zichzelf. In uitdagende situaties en omstandigheden komt het erop aan emoties niet allesbepalend te laten zijn. Deze internationale bestseller laat zien hoe leiders levensnoodzakelijke transities kunnen vormgeven door de gijzeling waarin zij en hun organisaties zich bevinden te doorbreken. Het helpt hen en de mensen aan wie zij leidinggeven met volle vreugde in leven en werk te staan. George Kohlrieser is hoogleraar leiderschap en organisatiegedrag aan imd Business School inZwitserland en voormalig succesvol gijzelingsonderhandelaar. Hij laat in dit boek, op basis van diepgaand wetenschappelijk onderzoek en aan de hand van indringende verhalen, zien hoe inzichten uit de praktijk van de gijzelingsonderhandelaar toepasbaar zijn voor leiders in organisaties.

Wil je het boek lezen?Laat je niet gijzelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur George Kohlrieser. Lezen Laat je niet gijzelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN