Het ADD-syndroom

Het ADD-syndroom - T.E. Brown | Tiliboo-afrobeat.com

...-syndroom (Paperback). Het ADD-syndroom 1e druk is een boek van Thomas E ... Het ADD-syndroom van T.E. Brown bestellen? ... . Brown uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789026522123 Waarom... Het kan ook gaan om minder belangrijke zaken, zoals het vragen van salarisverhoging of het op tijd invullen van een belastingaangifte. Mensen met ADD worden pas voldoende geactiveerd als ze in een 'SOS-situatie' beland zijn. Organiseren is ook een probleem bij mensen met het ADD-syndroom. Bij organiseren moeten er een aantal zaken geregeld ... In Het ADD-syn ... Het ADD-syndroom door Thomas Brown (Boek) - Managementboek.nl ... . Bij organiseren moeten er een aantal zaken geregeld ... In Het ADD-syndroom geeft hij praktische en wetenschappelijk onderbouwde informatie over behandelingen. Hij beschrijft een geheel nieuw inzicht in ADD/ADHD aan de hand van treffende voorbeelden van de invloed van deze stoornis op het dagelijks leven van kinderen, pubers, adolescen...

INFORMATIE

AUTEUR
T.E. Brown
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het ADD-syndroom.pdf

OMSCHRIJVING

Het ADD-syndroom 1e druk is een boek van Thomas E. Brown uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789026522123 Waarom kan iemand met ADHD wel urenlang computeren, maar niet zijn werk afkrijgen? Iedereen heeft wel aandachtsproblemen, als je maar hard je best doet gaat het vanzelf over …Thomas E. Brown is een vooraanstaand deskundige op het gebied van diagnostiek en behandeling van aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit. In Het ADD-syndroom geeft hij praktische en wetenschappelijk onderbouwde informatie over behandelingen. Hij beschrijft een geheel nieuw inzicht in ADD/ADHD aan de hand van treffende voorbeelden van de invloed van deze stoornis op het dagelijks leven van kinderen, pubers, adolescenten en volwassenen.Thomas Brown gaat in op vele vragen en vooroordelen over ADHD. Hij legt in eenvoudige bewoordingen uit wat ADHD inhoudt. Hij stelt met name de aandachtsproblemen centraal en noemt dit het ADD-syndroom. Hij legt uit dat ADHD meer is dan af en toe afgeleid zijn of je niet kunnen concentreren. Hij gaat ook in op de achtergrond van ADHD en geeft een overzicht van datgene wat er tot nu toe wetenschappelijk bekend is over ADHD. Dit boek is voor een breed publiek geschreven, voor patiënt en hulpverlener, familielid, leerkracht en andere geïnteresseerden.

Wil je het boek lezen?Het ADD-syndroom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T.E. Brown. Lezen Het ADD-syndroom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN