Fantasia XIV - Terug in de tijd

Fantasia XIV - Terug in de tijd - Geronimo Stilton | Tiliboo-afrobeat.com

...ia XIV - Terug in de tijd. Geronimo Stilton - Fantasia ... Recensie: Fantasia XIV - Terug in de tijd (Geronimo ... ... . Deel 14 ( » alle delen ) Geschikt voor de leeftijd 7 - 9 jaar; 672 pagina's; Een avontuur van 672 magische pagina's vol spelletjes, kras- en ruikpagina's, 3D beelden en een adembenemend, fenomenaal verhaal! Met gratis horloge! "Fantasia XIV, terug in de tijd" is het nieuwste boek in de Fantasia reeks en dit boek telt maar liefst 672 pagina's met muizenissig veel Geronimo Stilton plezier. Wat een fantastisch en spannend avontuur beleeft dez ... Fantasia XIV : terug in de tijd ... . Wat een fantastisch en spannend avontuur beleeft deze leukste knager van de wereld weer. Om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden op onze website maken we gebruik van cookies. Door onze website te blijven gebruiken, stem je...

INFORMATIE

AUTEUR
Geronimo Stilton
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Fantasia XIV - Terug in de tijd.pdf

OMSCHRIJVING

De ring die Florina aan Geronimo in bewaring heeft gegeven is gestolen! Geronimo moet zelf naar Fantasia om zijn gi-ga-blunder op te biechten. Wat zijn ze kwaad! Want wie de ring in handen heeft kan regeren over de gewone wereld en het Rijk van Fantasia. Voor straf moet Geronimo zelf op pad om deze machtige ring terughalen. Dit is een muizenissig, spannende en gevaarlijk reis. En als Geronimo er niet in slaagt de ring terug te brengen, zal er een andere koning(in) gekozen worden in plaats van Florina. Piep! Er staat wel heel veel op het spel. In deze megadikke spannende Fantasia moet Geronimo het opnemen tegen een heksenleger en heeft hij eén maanmaand om het goed te maken.Zit je al op het puntje van je stoel? Zet je horloge gelijk en je 3D bril op en begin aan een avontuur van 672 magische pagina's vol spelletjes, kras- en ruikpagina's en een adembenemend, fenomenaal verhaal!- met gratis horloge!- dubbeldik- 3D-beeld- kras- & ruikpagina'sHet Geronimo-horlogeHaal voor gebruik het kastje uit de rubberen band. Verwijder de beveiliging bij het knopje en zet gelijk. Druk het knopje daarna helemaal in. Je horloge zal nu gaan lopen. Zet het kastje terug in de band en klik de band om je pols!

Wil je het boek lezen?Fantasia XIV - Terug in de tijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geronimo Stilton. Lezen Fantasia XIV - Terug in de tijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN