Wonderplants 2

Wonderplants 2 - Irene Schampaert | Tiliboo-afrobeat.com

...plants 2 (Hardcover). Een prachtig koffietafelboek met kleurrijke foto's die het tonen waard zijn ... Wonderplants 2 | Homeandgarden.nl ... . Het boek Wonderplants geeft heerlijke... Wonderplants 2: stylen met groen als een pro. Planten kunnen je interieur een flinke boost geven. Het boek Wonderplants gaf al heerlijke voorbeelden van de mooist gestylede interieurs wereldwijd; en nu is er dus deel 2. De trend om meer en ander groen in je interieur te brengen is here to stay. Na Wonderplants bundelt Wonderplants 2 opnieuw een twintigtal topinterieurs van over de hele we ... Wonderplants 2 | Lannoo Publishers ... . Na Wonderplants bundelt Wonderplants 2 opnieuw een twintigtal topinterieurs van over de hele wereld, stuk voor stuk urban jungles die doen dromen van een eigen groene oase in huis. De auteurs hebben ook gesproken met een aantal internationale experts die de nieuwe groentrends toelichten. Wonderplants (Hardcover). Green is the new black Groen in je interieur is ...

INFORMATIE

AUTEUR
Irene Schampaert
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Wonderplants 2.pdf

OMSCHRIJVING

Een prachtig koffietafelboek met kleurrijke foto’s die het tonen waard zijn. Het boek Wonderplants geeft heerlijke voorbeelden van de mooist gestylde interieurs wereldwijd. Stuk voor stuk urban jungles die doen dromen van een groene oase in huis. De auteurs Irene Schampaert & Judith Baehner lichten de nieuwste trends toe en geven je handige tips & tricks mee voor een blijvend mooie plant. Het boek bevat een index met per afgebeelde plant alle specifieke kenmerken.

Wil je het boek lezen?Wonderplants 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Irene Schampaert. Lezen Wonderplants 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN