Personeelsmanagement nader becijferd

Personeelsmanagement nader becijferd - Karin Potting | Tiliboo-afrobeat.com

...soneelsmanagement nader becijferd is bedoeld voor (toekomstige) professionals die zich bezig houden met humanresourcevraagstukken ... Samenvatting Personeelsmanagement nader becijferd ... . Het boek sluit dan ook aan bij P&A-, HRM- en MER-opleidingen. Karin Potting is als docent verbonden aan de Haagse Hogeschool en houdt zich bezig met onderzoek op het gebied van HRM-vraagstukken. Bestel 'Personeelsmanagement nader becijferd' vanaf € 33.50 Geen verzendkosten boven de € 20,- Snel geleverd Studentenkorting Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Personeelsmanagement nader becijferd, geschreven door Karin Potting. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan ui ... Samenvatting Personeelsmanagement nader becijferd Potting ... ... . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over HRM, Human Resource Management, financieel management, Financieel management, Jaar 1, Tentamen, Personeelsmanagement & ...

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Potting
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Personeelsmanagement nader becijferd.pdf

OMSCHRIJVING

'Harde' financiële gegevens kunnen de HR manager helpen beslissingen te nemen die de organisatie versterken. Ook wordt het steeds belangrijker om te weten welk effect het menselijk gedrag kan hebben op de performance van een organisatie.In Personeelsmanagement nader becijferd wordt aan de hand van vele voorbeelden geïllustreerd hoe inzichtelijk gemaakt kan worden wat de toegevoegde waarde is van een goed HR beleid. Het boek laat zien hoe organisaties de financiële consequenties van hun personeelsbeleid kunnen berekenen en versterken. Elk hoofdstuk begint met een praktijksituatie en sluit af met een conclusie en kennisvragen. Het online studiemateriaal bij dit boek bestaat uit een begrippentrainer, rekenuitleg, kengetallen, toetsvragen, opdrachten en uitwerkingen. Doordat de student zelf aan de slag gaat met hedendaagse HRM vraagstukken krijgt hij een goed inzicht in de financiële kant van personeelswerk. Voor docenten zijn er meerkeuzevragen beschikbaar.Verschil met de vorige editie- De doorlopende casus, krantenartikelen en webmateriaal zijn geactualiseerd;- Voorbeelden en theorie zijn aangevuld vanuit de non-profit;- Meer aandacht voor de opbrengsten van personeel en de 'softe' kant van HRM;- Meer aandacht voor verantwoording, duurzaamheid en HR analytics;- Het webmateriaal voor studenten is uitgebreid.Personeelsmanagement nader becijferd is bedoeld voor (toekomstige) professionals die zich bezig houden met humanresourcevraagstukken. Het boek sluit dan ook aan bij P&A-, HRM- en MER-opleidingen.Karin Potting is als docent verbonden aan de Haagse Hogeschool en houdt zich bezig met onderzoek op het gebied van HRM-vraagstukken.

Wil je het boek lezen?Personeelsmanagement nader becijferd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Potting. Lezen Personeelsmanagement nader becijferd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN