Over charcuterie

Over charcuterie - Meneer Wateetons | Tiliboo-afrobeat.com

...arcuterie. Het woord charcuterie is een afgeleide van de woorden chair (wat vlees betekent) en cuit (wat gegaard betekent), en geeft daarmee al aan dat een charcutier zich toelegt op het bereiden van vlees ... Over charcuterie - Meneer Wateetons | 9789048845347 ... ... . Dit in tegenstelling tot de traditionele slager (boucherie), die alleen rauw vlees verkoopt. In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Maak je eigen vleeswaren op slagersniveau In Over Charcuterie kom je alles te weten over ... Over charcuterie - Meneer Wateetons - Carrera Culinair ... . Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Maak je eigen vleeswaren op slagersniveau In Over Charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham of rookvlees. In duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. In Over charcut...

INFORMATIE

AUTEUR
Meneer Wateetons
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Over charcuterie.pdf

OMSCHRIJVING

In Over Charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over Charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.

Wil je het boek lezen?Over charcuterie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Meneer Wateetons. Lezen Over charcuterie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN