Dementiezorg in de praktijk - deel 2

Dementiezorg in de praktijk - deel 2 - Ronald Geelen | Tiliboo-afrobeat.com

...zorg in de praktijk - deel 2 Van Aanpassingsproblemen tot Zingeving ... Dementiezorg in de praktijk - deel 2: Van ... ... . eerste hoofdstuk lezen. Auteur: Ronald Geelen Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum Print ISBN: 978-90-368-0771-5 ... Dementiezorg in de praktijk deel 2, van aanpassingsproblemen tot zingeving 1e druk is een boek van Ronald Geelen uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036807715 Wie mensen met dementie begeleidt, krijgt met veel uitdagingen te maken. Zoals het opvangen van mensen die worden opgenomen in een instell ... Dementiezorg in de praktijk - deel 2 | mijn-bsl ... . Zoals het opvangen van mensen die worden opgenomen in een instelling. Tijdens het congres Dementiezorg in de Praktijk zoomen dementie-experts in op vraagstukken uit jouw dagelijkse praktijk. Je krijgt deze dag concrete handvatten mee om bete...

INFORMATIE

AUTEUR
Ronald Geelen
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Dementiezorg in de praktijk - deel 2.pdf

OMSCHRIJVING

Wie mensen met dementie begeleidt, krijgt met veel uitdagingen te maken. Zoals het opvangen van mensen die worden opgenomen in een instelling. Zoals contact maken met ouderen die in de communicatie ernstig beperkt zijn, of door hun persoonlijkheid 'anders dan gewone' begeleiding nodig hebben. Zoals het voorkómen van spanning en agressief gedrag, en als het toch gebeurt zo goed mogelijk daarop inspelen. Zoals het omgaan met cliënten die hun situatie als uitzichtloos ervaren. Deze uitdagingen komen in dit boek aan bod, naast andere relevante onderwerpen met betrekking tot de dementiezorg in de praktijk. Dit boek is geschreven voor professionals in de zorg voor mensen met dementie, die op zoek zijn naar antwoorden op vragen over uiteenlopende onderwerpen. Het biedt concrete handvatten voor onder meer verzorgenden en verpleegkundigen, activiteitenbegeleiders, sociaal-pedagogisch werkenden, casemanagers en maatschappelijk werkenden.

Wil je het boek lezen?Dementiezorg in de praktijk - deel 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ronald Geelen. Lezen Dementiezorg in de praktijk - deel 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN