CRM in de praktijk

CRM in de praktijk - Sjors van Leeuwen | Tiliboo-afrobeat.com

... de praktijk laat zien hoe u uw klanten serieus neemt en CRM met succes invoert als bedrijfsstrategie ... De CRM Praktijk ... . Met veel cases, checklists en do's and don'ts is dit boek helemaal toegespitst op de praktijk. CRM in de praktijk is de verbindende schakel tussen theorie en praktijk, tussen strategie en implementatie, tussen denken en doen. De auteur wil vanuit de praktijk over de praktijk schrijven, hetgeen bij menig managementboek als excuus wordt gebruikt om de theorie links te laten liggen. Zo niet Sjors van Leeuwen, die in een goede en krachtige introductie CRM op een begrijpelijke manie ... bol.com | CRM in de praktijk | 9789462200982 | Sjors van ... ... . Zo niet Sjors van Leeuwen, die in een goede en krachtige introductie CRM op een begrijpelijke manier en puttend vanuit verschillende goede literatuurbronnen neerzet. 'CRM in de praktijk' laat zien hoe u CRM met succes invoert als bedrijfsstrategie. Met veel cases, checklists en do's-and-don'ts is dit boek helemaal toegespitst op de praktijk. Deze...

INFORMATIE

AUTEUR
Sjors van Leeuwen
DIMENSIE
6,8 MB
BESTANDSNAAM
CRM in de praktijk.pdf

OMSCHRIJVING

CRM in de praktijk laat zien hoe u uw klanten serieus neemt en CRM met succes invoert als bedrijfsstrategie. Met veel cases, checklists en do's and don'ts is dit boek helemaal toegespitst op de praktijk. CRM in de praktijk is de verbindende schakel tussen theorie en praktijk, tussen strategie en implementatie, tussen denken en doen. Bovendien is het uiterst actueel en is er alle ruimte genomen voor het leren van lessen uit de afgelopen crisisjaren. Deze derde herziene editie staat boordevol nieuwe trends en ontwikkelingen, zoals: - CRM en communitymanagement: sociale netwerken, sociale media en cocreatie; - klantgedreven innoveren en partnershipmarketing; - customer experience, customer journey en big data; - ontwikkelingen die kansen bieden om de klantgerichtheid van organisaties te versterken; - nieuwe praktijkervaringen.

Wil je het boek lezen?CRM in de praktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sjors van Leeuwen. Lezen CRM in de praktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN