coachkaarten, foto associatiekaarten

coachkaarten, foto associatiekaarten - Hellen Overduin | Tiliboo-afrobeat.com

...aarten, foto associatiekaarten (Bindwijze overig) ... Coachkaarten NL - Helemaal gemist, een pracht recensie ... ... . Coachkaarten, Foto- associatie- en kwaliteitenspel. Dit spel is aan twee kanten te... Coachkaarten, een set van ruim 70 ... Picture this! bestaat uit 54 unieke foto's die de wereld naar binnen halen. In al haar schoonheid en variatie en met haar rauwe kanten. Deze associatiekaarten stimuleren creativiteit en inspireren om samen te leren en te innoveren. Downloads. Coachkaarten. Het foto associatie sp ... Associatiekaarten | Ontwerp ze zelf | BedrukteSpeelkaarten.nl ... . Downloads. Coachkaarten. Het foto associatie spel bevat 60 unieke fotokaarten die zijn bedoeld als (inspirerend) hulpmiddel tijdens coaching en teamtrainingen. De foto's voldoen aan de volgende criteria: relatief ruwe foto's zonder filter, eenvoudige beelden waardoor je snel kunt associëren, vrijwel geen teksten in of op de foto's zodat vooral het visuele brein wordt aangesproken en een ruime variatie aan thema ... Coachka...

INFORMATIE

AUTEUR
Hellen Overduin
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
coachkaarten, foto associatiekaarten.pdf

OMSCHRIJVING

Coachkaarten, Foto- associatie- en kwaliteitenspel. Dit spel is aan twee kanten te gebruiken, dus het zijn twee spellen in één. Een mooi en inspirerend hulpmiddel om mensen een actieve rol te geven bij eigen ontwikkeling of dat van een team. Op de voorzijde helpen inspirerende foto’s bij het beantwoorden van de vragen, op de achterzijde staan eigenschappen afgebeeld. Zo krijg je input bij het benoemen van je eigen of elkaars kwaliteiten. In het doosje vind je 60 coachkaarten waarmee je diverse vragen op een creatieve manier kunt beantwoorden. Diverse vragen zoals ‘Hoe voel jij je op dit moment?’ of ‘Welke kaart is kenmerkend voor jullie team?’ zijn in het spel opgenomen. Kortom, een mooi spel met veel mogelijkheden waarin de woorden kwetsbaarheid en trots centraal staan. Toepasbaar in diverse bijeenkomsten. Het spel is ook te verkrijgen in het Engels bij bol.com en inmiddels in totaal vijf talen beschikbaar. Naast Nederlands en Engels, ook Duits, Frans en Spaans.En sinds januari 2020 is ook mijn nieuwe spel een feit. Het regie op eigen energie en foto associatiespel. Ook bij bol.com te krijgen. Misschien leuk om even naar te kijken.

Wil je het boek lezen?coachkaarten, foto associatiekaarten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hellen Overduin. Lezen coachkaarten, foto associatiekaarten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN