Gezondheidsrecht begrepen

Gezondheidsrecht begrepen - Lydia Janssen | Tiliboo-afrobeat.com

...ze website werkt wel op systemen met een smal scherm zoals een smartphone, maar je kunt hem beter gebruiken op een computer of tablet ... Gezondheidsrecht begrepen (vierde druk) | Janssen ... ... . Hint: this website does work on a smartphone screen, but we recommend that you use a computer or tablet. "Gezondheidsrecht begrepen' is een praktische inleiding in het gezondheidsrecht, speciaal geschreven voor verpleegkundigen en (para)medici. Het boek biedt een compacte beschrijving van rechtsregels die belangrijk zijn voor de dagelijkse beroepspraktijk in de zorg. Gezondheidsrecht begrepen is een praktische inleiding in het gezondheidsrecht geschreven voor (para)medici al dan niet in opleiding ... Studystore | Gezondheidsrecht begrepen, Janssen, Lydia ... ... . Gezondheidsrecht begrepen is een praktische inleiding in het gezondheidsrecht geschreven voor (para)medici al dan niet in opleiding. Het boek biedt een compacte en toegankelijke besch...

INFORMATIE

AUTEUR
Lydia Janssen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Gezondheidsrecht begrepen.pdf

OMSCHRIJVING

Gezondheidsrecht begrepen is een praktische inleiding in het gezondheidsrecht. Het boek is geschreven voor verpleegkundigen en (para)medici, al dan niet in opleiding. Gezondheidsrecht begrepen biedt een compacte en toegankelijke beschrijving van die rechtsregels die bijvoorbeeld van belang zijn voor de verpleegkundige, fysiotherapeut, verloskundige, gz-psycholoog, arts, tandarts, apotheker en psychotherapeut.Aan de orde komen onder andere de BIG-registratie, behandelovereenkomst, het beroepsgeheim, de dossiervorming, dwangbehandeling, positie van jonge patiënten en hun ouders, en het begin en einde van het leven. Ook wordt aandacht besteed aan de aansprakelijkheid van de beroepskracht en aan de verschillende procedures waarin hij verwikkeld kan raken. Het boek sluit af met een hoofdstuk over de organisatie en financiering van de gezondheidszorg. De vele voorbeelden in het boek, vooral ontleend aan de recente tuchtrechtspraak, zorgen ervoor dat de algemene regels meteen dicht bij de praktijk van alledag worden gebracht.Gezondheidsrecht begrepen is geschreven in nauwe samenwerking met beroepskrachten uit de praktijk die garant staan voor een goede verbinding tussen het gezondheidsrecht en de praktijk.Mr. Lydia Janssen is als juriste gespecialiseerd in (jeugd)zorg en recht. Zij verzorgt bij- en nascholing voor (para)medici over de juridische aspecten van de (gezondheids)zorg en adviseert instellingen op dit terrein.

Wil je het boek lezen?Gezondheidsrecht begrepen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lydia Janssen. Lezen Gezondheidsrecht begrepen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN