Denk goed voel je goed

Denk goed voel je goed - P. Stallard | Tiliboo-afrobeat.com

...k goed voel je goed (Paperback). 'Een geweldige bron voor praktijkmensen die cognitieve gedragstherapie toepassen bij kinderen en jongeren ... Samenvatting Denk goed voel je goed - Stuvia ... .' Denk goed - voel je goed is een nieuwe en baanbrekende methode voor het toepassen van cognitieve gedragstherapie (CGT) bij kinderen en jongeren met bijvoorbeeld depressie, angst- of dwangstoornis of posttraumatische stressstoornis. De materialen zijn uitvoerig getest in de klinische praktijk. Een deel van de materialen is ook online beschikbaar. Denk goed - voel je goed is een nieuwe en baanbrekende methode voor het toepassen ... bol.com | Denk goed voel je goed | 9789057122262 | P ... ... . Een deel van de materialen is ook online beschikbaar. Denk goed - voel je goed is een nieuwe en baanbrekende methode voor het toepassen van cognitieve gedragstherapie (CGT) bij kinderen en jongeren met bijvoorbeeld depressie, angst- of dwangstoornis of posttraumatische stressstoornis. De materialen zijn uitvoerig getest in de klinische praktijk...

INFORMATIE

AUTEUR
P. Stallard
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
Denk goed voel je goed.pdf

OMSCHRIJVING

'Een geweldige bron voor praktijkmensen die cognitieve gedragstherapie toepassen bij kinderen en jongeren.' - European Child and Adolescent PsychiatrybrDenk goed - voel je goed is een nieuwe en baanbrekende methode voor het toepassen van cognitieve gedragstherapie (CGT) bij kinderen en jongeren met bijvoorbeeld depressie, angst- of dwangstoornis of posttraumatische stressstoornis. De materialen zijn uitvoerig getest in de klinische praktijk. Een deel van de materialen is ook online beschikbaar. Naast het werkboek voor cli en is er een behandelwijzer voor therapeuten.brHet werkboek voor de cli behandelt CGT op een voor kinderen en jongeren begrijpelijke manier aan de hand van herkenbare voorbeelden uit het dagelijks leven. De praktische oefeningen en werkbladen zijn geschikt voor specifieke individuele problemen. Met dit werkboek beschikt de therapeut over flexibel en aantrekkelijk materiaal om de behandeling te structureren en vergemakkelijken. De volgende basisthema's staan in het werkboek centraal:automatische gedachtendenkfoutenevenwichtig denkenkernovertuigingenje gedachten de baas worden gevoelens identificeren je gevoelens de baas wordengedragsveranderingprobleemoplossingPaul Stallard is werkzaam als klinisch psycholoog in het Royal United Hospital in Bath, UK, en daarnaast hoogleraar jeugd- en gezinspsychiatrie aan de University of Bath.

Wil je het boek lezen?Denk goed voel je goed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. Stallard. Lezen Denk goed voel je goed Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN