De vijfde discipline

De vijfde discipline - P.M. Senge | Tiliboo-afrobeat.com

...fde discipline voorkomt dat de anderen maar handigheidjes zijn…' (1992: 17) ... 5 disciplines van de lerende organisatie volgens Peter Senge ... . We lopen de vijf disciplines één voor één langs en behandelen de vijfde discipline - systeemdenken - logischerwijze als laatste, ondanks het feit dat Senge in zijn boek begint met deze discipline. De vijf beschreven disciplines zijn: 1. Systeemdenken 2. Persoonlijk meesterschap (en daarmee gaat het boek ook over persoonlijk leiderschap) 3. Mentale modellen 4. Een gemeenschappelijk visie opbouwen 5. Teamleren. Hij ... De vijfde discipline - Scriptum ... . Mentale modellen 4. Een gemeenschappelijk visie opbouwen 5. Teamleren. Hij noemt systeemdenken de vijfde discipline, omdat deze de andere disciplines samensmelt en integreert. De vijfde discipline De kunst & praktijk van de lerende organisatie is een boek over systeemdenken. Niet te verwarren met het systemisch werken van Hellinger: organisatie- en familieopstellingen. Systeemdenken in organisaties. Een organisatie is een systeem met subsystem...

INFORMATIE

AUTEUR
P.M. Senge
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De vijfde discipline.pdf

OMSCHRIJVING

De vijfde discipline 1e druk is een boek van P.M. Senge uitgegeven bij Scriptum. ISBN 9789071542541 Arie de Geus: 'Goddank! Het eerste serieuze, maar uitstekend leesbare boek over lerende organisaties'.

Wil je het boek lezen?De vijfde discipline in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.M. Senge. Lezen De vijfde discipline Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN