De kracht van Atlantis

De kracht van Atlantis - Ayn Rand | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij De kracht van Atlantis (Atlas Shrugged) ... Boogsy e-book prijsvergelijker - De kracht van Atlantis ... ... . Ayn Rand heeft met "de Kracht van Atlantis" een krachttoer geleverd en een megadikke roman van 1500 bladzijden geschreven. Prachtig taalgebruik, sterke zinnen, filosofisch, krachtige argumentatie en nog spannend ook. De omvang van De kracht van Atlantis / Atlas Shrugged is een tikje ontmoedigend - in het Engels zijn het ruim 1.100 pagina's en in het Nederlands bijna 1.400 - maar de doorzetter wordt vorstelijk belo ... De kracht van Atlantis (Atlas Shrugged) eBook: Rand, Ayn ... ... .400 - maar de doorzetter wordt vorstelijk beloond. Atlas Shrugged is een heldenepos, een ideeënroman en een filosofieboek ineen. Het is spannend, meeslepend, inspirerend en prachtig. Atlas Shrugged (In het Nederlands achtereenvolgens vertaald als Wereldschok, Atlas in staking en De kracht van Atlantis) is een roman van Ayn Rand uit 1957, waarin ondernemers in de Verenigde Staten in opstand komen tegen het collectivistische overheidsbeleid. De ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ayn Rand
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De kracht van Atlantis.pdf

OMSCHRIJVING

In De kracht van Atlantis wordt de geniale staalmagnaat Hank Rearden, uitvinder van een superieure metaalsoort, in al zijn activiteiten dwarsgezeten door de overheid die van nature kennelijk maar één ding wil: originaliteit en zelfredzaamheid ondermijnen. De breed uitwaaierende roman De kracht van Atlantis predikt daarentegen het egoïsme als hoogste deugd.

Wil je het boek lezen?De kracht van Atlantis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ayn Rand. Lezen De kracht van Atlantis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN