Culturele waarden en communicatie in internationaal perspectief

Culturele waarden en communicatie in internationaal perspectief - Marie-Thérèse Claes | Tiliboo-afrobeat.com

...ele waarden en communicatie in internationaal perspectief 4e druk is een boek van Marinel Gerritsen uitgegeven bij Coutinho ... Culturele waarden en communicatie in internationaal ... ... . ISBN 9789046905272 Cultuur en communicatie zijn zo nauw met elkaar verweven dat cultuurverschillen automatisch leiden tot verschillen in communicatie. Vind alle studiedocumenten for Culturele Waarden en Communicatie in Internationaal Perspectief van Marie-Thérèse Claes; Marinel Gerritsen Bestel 'Culturele waarden en communicatie in internationaal perspectief' vanaf € 32.50 Geen verzendkosten boven de € 20,- Snel geleverd Studentenkorting Culturele waarden en communicatie is bedoeld voor i ... Culturele waarden en communicatie in internationaal ... ... .50 Geen verzendkosten boven de € 20,- Snel geleverd Studentenkorting Culturele waarden en communicatie is bedoeld voor iedereen die in zijn opleiding of beroep te maken heeft met mensen van andere cultuurgroepen. Het boek is ook interessant voor professionals die werken in internationaal o...

INFORMATIE

AUTEUR
Marie-Thérèse Claes
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Culturele waarden en communicatie in internationaal perspectief.pdf

OMSCHRIJVING

Cultuur en communicatie zijn zo nauw met elkaar verweven dat verschillen in cultuur automatisch leiden tot verschillen in communicatie. In dit boek wordt een overzicht gegeven van theorieën over cultuurverschillen en de verschillen in communicatie die daaruit voortvloeien (zowel in verbale als non-verbale communicatie). Uitgangspunt daarbij is een vergelijking tussen Nederland en Vlaanderen, twee gebieden die wel dezelfde taal maar niet dezelfde cultuur hebben. De verschillen tussen beide culturen worden vervolgens vergeleken met andere Europese culturen en Aziatische, Arabische en Afrikaanse culturen. Ook intercultureel management komt aan bod, waarbij cultuurverschillen in een zakelijke context besproken worden.De talrijke voorbeelden en oefeningen in Culturele waarden en communicatie maken je bewust van je eigen cultuur en van de problematiek van interculturele communicatie. Hierdoor leer je de communicatie van andere culturen beter te begrijpen en zelf effectiever intercultureel te communiceren. Culturele waarden en communicatie is bedoeld voor iedereen die in zijn opleiding of beroep te maken heeft met mensen uit andere cultuurgroepen. Het boek stimuleert docenten en studenten na te denken over de eigen (interculturele) communicatie. Ook voor professionals die werken in internationaal opererende organisaties of in organisaties die met lokale diversiteit te maken hebben is iCulturele waarden en communicatie,onmisbaar. Marie-Thérèse Claes is verbonden aan de ICHEC Brussels Management School, de Université catholique de Louvain en het Asian Institute of Technology.Marinel Gerritsen is hoogleraar Interculturele bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Wil je het boek lezen?Culturele waarden en communicatie in internationaal perspectief in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marie-Thérèse Claes. Lezen Culturele waarden en communicatie in internationaal perspectief Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN