Anatomie van het menselijk lichaam

Anatomie van het menselijk lichaam - Ken Ashwell | Tiliboo-afrobeat.com

...copische anatomie bestudeert de inwendige bouw van het lichaam met het blote oog ... Spieren - Menselijk lichaam | Gezondheidsplein.nl ... . Het lichaam wordt ontleed met een mes of een pincet. Door deze vorm komt men meer te weten over de organen, de plaats in het lichaam waar de organen zich bevinden en hoe een orgaan eruit ziet. De menselijke anatomie of antropotomie bestudeert organen en orgaansystemen van het menselijk lichaam.Het is een speciaal gebied binnen de anatomie.De studie van weefsels heet histologie en de studie van cellen cytologie.Het me ... Waar zit je lever, waar zit je hart, milt en andere ... ... .De studie van weefsels heet histologie en de studie van cellen cytologie.Het menselijke lichaam wordt, zoals alle dierlijke organismen, samengesteld uit systemen, die uit organen worden samengesteld, die uit weefsels worden samengesteld, die op hun ... Waar zit je lever, waar zit je hart, milt en andere organen? Het menselijk lichaam zit ingewikkeld...

INFORMATIE

AUTEUR
Ken Ashwell
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Anatomie van het menselijk lichaam.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek onthult de schoonheid en complexiteit van het menselijk lichaam. Deze uitgebreide, visuele gids onderzoekt de structuur en functie van alle delen waaruit een mens bestaat: de botten, de spieren en de huid, maar ook de bloedsomloop, het ademhalings-, spijsverterings- en zenuwstelsel én de fascinerende werking van de inwendige organen en de hersenen. Het boek bevat meer dan 500 duidelijke, gedetailleerde anatomische illustraties in kleur, vergezeld van trefwoorden in drie talen en beknopte bijschriften die de complexe werking van ons lichaam verduidelijken. Doordat de focus ligt op het visuele aspect geeft dit handboek op snelle en gemakkelijke manier toegang tot anatomische kennis. De toevoeging van de officiële Latijnse benamingen maakt van dit boek een waardevol naslagwerk voor studenten, professionals en geïnteresseerden – een must voor elke boekenkast.

Wil je het boek lezen?Anatomie van het menselijk lichaam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ken Ashwell. Lezen Anatomie van het menselijk lichaam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN