Kunst als therapie

Kunst als therapie - Alain de Botton | Tiliboo-afrobeat.com

...ls therapie is de nieuwste titel van de succesvolle filosoof Alain de Botton ... Kunst als therapie | AxionContinu ... . Samen met de filosofische kunsthistoricus John Armstrong geeft De Botton in dit boek een antwoord op de vraag 'Wat is het nut van kunst?'. Een boeiend en toegankelijk boek met 150 voorbeelden van de therapeutische waarde van kunst, architectuur en design. 'Kunst als therapie' is verre van dat. Het leest bijzonder prettig, vooral omdat de auteurs zich gedurende het hele boek op u en mij als lezer richten en aan de hand van eerdergenoemde functies van kunst aangeven welke betekenis kunst voor ons kan hebben waar het gaat om herinneren, hoop, leed, weer in balans komen, zelfinzicht, ontwikkeling en waardering. Kunst als therapie is de nieuwste titel van de succesvolle filosoof Alain ... Kunst als Therapie - Alain de Botton - Filosofie.nl ... . Kunst als therapie is de nieuwste titel van de succesvolle filosoof Alain de Botton. Samen met de filosofische kunsthistoricus John Armstrong geeft De Botton in dit boek een antwoor...

INFORMATIE

AUTEUR
Alain de Botton
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kunst als therapie.pdf

OMSCHRIJVING

Kunst als therapie is de nieuwste titel van de succesvolle filosoof Alain de Botton. Samen met de filosofische kunsthistoricus John Armstrong geeft De Botton in dit boek een antwoord op de vraag 'Wat is het nut van kunst?'. Een boeiend en toegankelijk boek met 150 voorbeelden van de therapeutische waarde van kunst, architectuur en design. De Botton stelt dat niet de herkomst van een schilderij van belang is, maar de emotie die het oproept. Aan de hand van de thema's liefde, natuur, geld en politiek laat hij zien hoe deze kunstobjecten ons kunnen begeleiden, vermanen en troosten. Hoe kunst ons kan helpen een betere versie van onszelf te worden. Dit boek geeft ons een dieper begrip van kunst en van onszelf. Fascinerend voor zowel kunstliefhebbers als kunstbarbaren.

Wil je het boek lezen?Kunst als therapie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alain de Botton. Lezen Kunst als therapie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN