Methodisch handelen inzichtelijk

Methodisch handelen inzichtelijk - Jos Kuiper | Tiliboo-afrobeat.com

...sch handelen inzichtelijk I Kuiper, Zijsling I 3e druk I isbn 9789024409204 Methodisch handelen lijkt een eenvoudig aan te leren basisvaardigheid voor professionals in het sociale domein ... Methodisch handelen inzichtelijk - Jos Kuiper, Peter ... ... . Maar de schijnbare eenvoud van het methodisch werken is bedrieglijk. Tip: deze website werkt wel op systemen met een smal scherm zoals een smartphone, maar je kunt hem beter gebruiken op een computer of tablet. Hint: this website does work on a smartphone screen, but we recommend that you use a computer or tablet. Methodisch handelen inzichtelijk biedt de student stap voor stap inzicht in het concept van methodisch handelen. De vele praktische voorbeelden maken duidelijk wat methodisch handelen ... Methodisch handelen inzichtelijk 2e druk - Home ... . Methodisch handelen inzichtelijk biedt de student stap voor stap inzicht in het concept van methodisch handelen. De vele praktische voorbeelden maken duidelijk wat methodisch handelen precies is. Theorie wordt in deze uitgave wel aangereikt, maar dient niet voortdurend als leidraad. Methodisch handelen inzichtelijk.indd 7 18-12-2015 10:05:...

INFORMATIE

AUTEUR
Jos Kuiper
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Methodisch handelen inzichtelijk.pdf

OMSCHRIJVING

Methodisch handelen inzichtelijk I Kuiper, Zijsling I 3e druk I isbn 9789024409204Methodisch handelen lijkt een eenvoudig aan te leren basisvaardigheid voor professionals in het sociale domein. Maar de schijnbare eenvoud van het methodisch werken is bedrieglijk. Methodisch handelen inzichtelijk biedt de student stap voor stap inzicht in het concept van methodisch handelen. Door de vele praktische voorbeelden, opdrachten en oefeningen wordt duidelijk wat methodisch handelen precies is. Theorie wordt in deze uitgave wel aangereikt, maar dient niet voortdurend als leidraad. Door de behandeling van kernbegrippen in een begrijpelijke context, maken aankomende hulpverleners kennis met de negen fasen van de plancyclus van methodisch handelen. Daarnaast leren ze deze plancyclus toe te passen en te relateren aan de verschillende beroepspraktijken binnen het sociale domein.Bij het boek hoort ook een uitgebreide website, www.methodischhandeleninzichtelijk.nl, met daarop onder andere de uitwerkingen van de opdrachten in het boek en verdiepende opdrachten bij de in het boek behandelde casussen. Voor docenten zijn er powerpoints bij elk hoofdstuk, een uitgebreide docentenhandleiding en talloze praktische oefeningen beschikbaar.Deze derde druk is herzien en geactualiseerd. De insteek is meer oplossingsgericht en meer gericht op perspectief bieden en het activeren van de cliënt. Ook is er een nieuw hoofdstuk toegevoegd over diversiteit. Jos Kuiper was methodiekdocent en supervisor binnen de opleidingen SPH, Maatschappelijk werk en Pedagogiek aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle.Peter Zijsling is als methodiekdocent verbonden aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Hij is geregistreerd supervisor en heeft langdurige werkervaring in de verpleeghuiszorg, de psychiatrie en jeugdhulpverlening.

Wil je het boek lezen?Methodisch handelen inzichtelijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jos Kuiper. Lezen Methodisch handelen inzichtelijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN