De boodschap van water

De boodschap van water - Masaru Emoto | Tiliboo-afrobeat.com

...dschap van water bevat de eerste foto's ooit gemaakt van bevroren waterkristallen ... Bureau ISBN - De boodschap van water ... . De Japanse onderzoeker Masaru Emoto vroor watermonsters in die tevoren waren blootgesteld aan negatieve of positieve woorden, gedachten, emoties of verschillende soorten muziek. De onderzoeken van Masaru Emoto. Jaren geleden werd ik via een lezing geïnformeerd over de onderzoeken van Masaru Emoto: De boodschap van water. Ondanks dat het nog verder uitgewerkt moet worden door de strenge eisen van de ... De boodschap van water | BoekenPlatform.nl ... . Ondanks dat het nog verder uitgewerkt moet worden door de strenge eisen van de wetenschap is het al een prachtig onderzoek. Ik kan me laten ontroeren door de geweldige beelden van de waterkristallen. De boodschap van water; De boodschap van water... Artikelnummer: 6010 Verzendkosten : € 0,00 Verwachte levertijd : 1 ... Heeft U problemen als bv. de gevolgen van Straling/Electrosmog Hooggevoelige ki...

INFORMATIE

AUTEUR
Masaru Emoto
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De boodschap van water.pdf

OMSCHRIJVING

De boodschap van water bevat de eerste foto's ooit gemaakt van bevroren waterkristallen. De Japanse onderzoeker Masaru Emoto vroor watermonsters in die tevoren waren blootgesteld aan negatieve of positieve woorden, gedachten, emoties of verschillende soorten muziek. Daarna maakte hij foto's van de waterkristallen en stelde vast dat de positief beïnvloede watermonsters mooie en perfect gevormde kristallen opleveren, terwijl negatieve woorden, gedachten en emoties resulteren in lelijke, misvormde kristallen. Aangezien de wereld en wijzelf voor zeventig procent uit water bestaan, hebben we met deze eigenschap van water de sleutel in handen om grote veranderingen te bewerkstelligen, zowel op persoonlijk vlak als op collectief en mondiaal niveau.

Wil je het boek lezen?De boodschap van water in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Masaru Emoto. Lezen De boodschap van water Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN