Aan de slag met Excel 2016

Aan de slag met Excel 2016 - Ben Groenendijk | Tiliboo-afrobeat.com

... slag met Excel 2019. Inloggen | Registreren ... Aan de slag met Excel 2016 | AcademicX ... . Menu. Home; 1 Basis; 2 Financiële functies; 3 Voorwaardelijke functies; 4 Zoeken; 5 Grafieken en voorspellen; 6 Draaitabellen; 7 Scenario's en Oplosser (Solver) 8 Opmaak, lijsten, tijd, beveiliging; 9 Macro's; Docent; Getting More Out of Excel; online omgeving. Aan de slag met Excel 2019. Aan de slag met Excel 2016 is geschikt voor zowel Windows- als Apple-gebruikers van Excel versie 2007 of later. Voorkennis van Excel is niet nodig. Uitgan ... Aan de slag met Excel 2016 - YouTube ... . Voorkennis van Excel is niet nodig. Uitgangspunt is dat de gebruiker basisacties beheerst, zoals kopiëren, plakken, selecteren, openen en opslaan van bestanden, tekst vet of cursief maken, en dergelijke. Aan de slag met Excel 2016 1e druk is een boek van Ben Groenendijk uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789058755308 Veel boeken over Excel leggen óf in kleine stapjes alleen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ben Groenendijk
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Aan de slag met Excel 2016.pdf

OMSCHRIJVING

Aan de slag met Excel 2016 1e druk is een boek van Ben Groenendijk uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789058755308 Veel boeken over Excel leggen óf in kleine stapjes alleen de basisbegrippen uit óf zijn juist zeer uitputtend en gaan uitgebreid in op alle mogelijkheden die het programma kent. Dit boek behandelt alleen de essentiële onderwerpen die voor de (toekomstige) professional op hbo- en wo-niveau van belang zijn. Het is dan ook een praktisch boek, bedoeld voor iedereen die Excel veel gebruikt of wil gaan gebruiken voor studie of werk. De professionals die al met het programma werken zullen na het lezen ervan een veel hoger rendement halen uit hun modellen. Alle onderwerpen in dit boek worden met concrete praktijkvoorbeelden stapvoor- stap toegelicht en zijn voorzien van relevante schermafdrukken. Bij ieder onderwerp zijn opgaven opgenomen, waarin de opgedane kennis praktisch kan worden geoefend. Na het bestuderen van dit boek beschikt de gebruiker dan ook over alle kennis en tools binnen Excel om professioneel met het programma om te kunnen gaan. Aan de slag met Excel 2016 is geschikt voor zowel Windows- als Apple-gebruikers van Excel versie 2013 of later. Voorkennis van Excel is niet nodig. Uitgangspunt is dat de gebruiker basisacties beheerst, zoals kopiëren, plakken, selecteren, openen en opslaan van bestanden, tekst vet of cursief maken, en dergelijke. Online supportDe volledige uitwerkingen van de voorbeelden en opgaven zijn beschikbaar via www.academicx.nl. Daar vind je ook filmpjes met extra uitleg.

Wil je het boek lezen?Aan de slag met Excel 2016 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ben Groenendijk. Lezen Aan de slag met Excel 2016 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN