TLV VEGAN

TLV VEGAN - Jigal Krant | Tiliboo-afrobeat.com

...AN is luchtig geschreven, zonder belerende toon of missiedrang ... KILL ! TLV Vegan activists Graffiti 🙌🏽 - YouTube ... . Naast een verzameling recepten om van te watertanden (die welhaast onopgemerkt vegan zijn) is TLV VEGAN een journalistieke zoektocht naar de aanjagers van de veganistische revolutie in het land zonder melk en honing. TLV VEGAN is luchtig geschreven, zonder belerende toon of missiedrang. Naast een verzameling recepten om van te watertanden (die welhaast onopgemerkt vegan zijn) is TLV VEGAN een journalistieke zoektocht naar de aanjagers van de veganistische revolutie in het land zonder melk en honing. Na een lofzang op de levendige keuken van deze bruisende sta ... bol.com | Earthy Flavours, Corinne Weijschedé-Dijkhof ... ... . Na een lofzang op de levendige keuken van deze bruisende stad in zijn kookboek TLV, komt Jigal Krant deze zomer met TLV VEGAN, een eerbetoon aan de omvangrijke veganistische scene in Tel Aviv.TLV VEGAN is zowel een verzameling ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jigal Krant
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
TLV VEGAN.pdf

OMSCHRIJVING

Na een lofzang op de levendige keuken van deze bruisende stad in zijn kookboek TLV, komt Jigal Krant deze zomer met TLV VEGAN, een eerbetoon aan de omvangrijke veganistische scene in Tel Aviv.TLV VEGAN is zowel een verzameling recepten als een intrigerende poging te achterhalen waarom uitgerekend Tel Aviv is uitgegroeid tot de veganistische hoofdstad van de wereld. Als relatieve buitenstaander beschrijft Jigal de veganistische wereld met prettige journalistieke nuchterheid. TLV VEGAN is luchtig geschreven, zonder belerende toon of missiedrang. Naast een verzameling recepten om van te watertanden (die welhaast onopgemerkt vegan zijn) is TLV VEGAN een journalistieke zoektocht naar de aanjagers van de veganistische revolutie in het land zonder melk en honing. De sprekende beelden van Vincent van den Hoogen makenTLV VEGAN naast een kook- en leesboek, ook een aantrekkelijk koffietafelboek.

Wil je het boek lezen?TLV VEGAN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jigal Krant. Lezen TLV VEGAN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN