Sous-Vide

Sous-Vide - Bas Robben | Tiliboo-afrobeat.com

...e is het proces waarbij in vacuüm verpakte etenswaren in een waterbad op relatief lage en constante temperatuur worden verwarmd zodat het geleidelijk en gelijkmatig gaar wordt ... Sous-vide steak van de barbecue voor de perfecte garing ... ... . Sous-vide is geschikt voor de bereiding van vlees, vis, groente, vruchten, desserts en zelfs cocktails. Met sous-vide gaar je gerechten eenvoudig tot perfectie. Sous-vide is het garen van vacuüm verpakte producten in een waterbad tussen de 50° en 85°. Aroma's en vocht kunnen niet ontsnappen, waardoor alle smaken, geuren en vitaminen behouden blijven. Sous-vide kokers houden de temperatuur van het water uiterst constant, zo ... Vacuümgaren - Wikipedia ... . Aroma's en vocht kunnen niet ontsnappen, waardoor alle smaken, geuren en vitaminen behouden blijven. Sous-vide kokers houden de temperatuur van het water uiterst constant, zodat jij de optimale garing kunt ... Sous vide (/ s uː ˈ v iː d /; French for 'under vacuum'), also known as low temperature long time (LTLT) cooking, is a method of cooking in which food is placed in a plastic pouch or a glass jar and cooked in a water bath for longer than usual cooking times (u...

INFORMATIE

AUTEUR
Bas Robben
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Sous-Vide.pdf

OMSCHRIJVING

Sous-vide is het vacuüm garen van ingrediënten in een waterbad op een lage en constante temperatuur en levert perfect gegaard vlees, vis, groenten en meer op. Met dit boek leer je de fijne kneepjes en ontdek je de talloze mogelijkheden van sous-vide koken. Waarom kun je een kip niet in z'n geheel sous-vide garen, maar wél sappige bouten en filets serveren? Bas Robben laat aan de hand van 85 recepten zien dat sous-vide koken een fantastische manier is om voedsel nog malser en smaakvoller te bereiden.Met duidelijke aanwijzingen over hoe lang en op welke temperatuur onderdelen van diverse vleessoorten, vis, groenten en eieren tot perfectie worden gegaard. Van miso-kippendijen met spek, lamsbout met oregano-muntsalsa en dillezalm met citroensaus tot sous-vide gegaarde bieten en wortels, gepocheerde eieren, mandarijncustard en vlierbloesem-citroenwodka. Met zowel basis- als gevorderde recepten, is dit hét ultieme handboek voor de hobbykok.

Wil je het boek lezen?Sous-Vide in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bas Robben. Lezen Sous-Vide Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN