Pedicure Instrumenten Wijzer

Pedicure Instrumenten Wijzer - T. de Beer | Tiliboo-afrobeat.com

... Instrumenten Wijzer 1e druk is een boek van T ... Boeken voor de Pedicure vind je op Nationale Beroepengids ... . de Beer uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031385812 De Pedicure-instrumentenwijzer geeft een zo compleet mogelijk beeld van alle mogelijke soorten instrumenten die een pedicure tot haar of zijn beschikking heeft. De Pedicure-instrumentenwijzer geeft een zo compleet mogelijk beeld van alle mogelijke soorten instrumenten die een pedicure tot haar of zijn beschikking heeft. Het accent ligt op het gebruik van de instru ... Scheltema | Pedicure-instrumentenwijzer, Tineke de Beer ... . Het accent ligt op het gebruik van de instrumenten. Per hoofdstuk is aansluiting gezocht bij w De Pedicure-instrumentenwijzer geeft een zo compleet mogelijk beeld van alle mogelijke soorten instrumenten die een pedicure tot haar of zijn beschikking heeft. Het accent ligt op het gebruik van de instrumenten. Per hoo...

INFORMATIE

AUTEUR
T. de Beer
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Pedicure Instrumenten Wijzer.pdf

OMSCHRIJVING

Pedicure Instrumenten Wijzer 1e druk is een boek van T. de Beer uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031385812 De Pedicure-instrumentenwijzer geeft een zo compleet mogelijk beeld van alle mogelijke soorten instrumenten die een pedicure tot haar of zijn beschikking heeft. Het accent ligt op het gebruik van de instrumenten. Per hoofdstuk is aansluiting gezocht bij wat er in de richtlijnen van ProVoet en de Code van het Voetverzorgingsbedrijf staat over de betreffende handeling en het gebruik van de instrumenten.Dit boek benoemt eerst alle handelingen en de instrumenten die daarbij gebruikt worden. Zowel de basishandelingen als medische handelingen - voetverzorging bij mensen met reumatische aandoeningen en bij mensen met diabetes mellitus - komen aan bod.De auteur geeft advies over welk instrument gebruikt moet worden tijdens welke handeling, hoe deze instrumenten eruitzien en hoe je ze het beste vast kunt houden. Daarna volgen hoofdstukken over apparatuur, zoals frezen, motoren en tangen.Van de meeste instrumenten en handelingen zijn duidelijke fotos in het boek opgenomen.

Wil je het boek lezen?Pedicure Instrumenten Wijzer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T. de Beer. Lezen Pedicure Instrumenten Wijzer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN