Muziekkriebels + CD

Muziekkriebels + CD - H. Wiechers | Tiliboo-afrobeat.com

...riebels + CD 1e druk is een boek van Hermien Wiechers uitgegeven bij Uitgeverij S ... Christelijke muziek cd's bestellen? | Schuilplaatsboeken.nl ... .W.P. B.V.. ISBN 9789066659827 Ga samen met de kinderen op ontdekkingsreis in de wereld van muziek. Met de 250 muziekactitivteiten uit dit boek ben je wel even onderweg, zeker als je er ook nog de speciaal gecomponeerde muziek van Erik van der Wurff bij ... Bestel Muziekkriebels + CD van Hermien Wiechers. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Muziekkriebels 250 muziekactiviteiten voor kinderen van 0 tot 10 jaar incl. cd met muziek van Erik van der Wurff. Hermien Wiechers . ISBN 9789066659827 | 2 ... Studystore | Muziekkriebels + CD, Wiechers, H. | 9789066659827 ... . cd met muziek van Erik van der Wurff. Hermien Wiechers . ISBN 9789066659827 | 248 Pagina's | Paperback | 2e druk, 2012 Omschrij...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Wiechers
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Muziekkriebels + CD.pdf

OMSCHRIJVING

Muziekkriebels + CD 1e druk is een boek van Hermien Wiechers uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789066659827 Ga samen met de kinderen op ontdekkingsreis in de wereld van muziek. Met de 250 muziekactitivteiten uit dit boek ben je wel even onderweg, zeker als je er ook nog de speciaal gecomponeerde muziek van Erik van der Wurff bij afspeelt. De activiteiten zijn voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Ook muzikale aspecten zoals stemexpressie, dansen en instrumentengebruik komen op een overzichtelijke en heldere manier aan de orde en verschillende thema's zoals de muziekhoek, jaargetijden en vieringen hebben een plek gekregen. In ieder hoofdstuk is een doorkijkje naar de praktijk en zijn er handige tips en leuke weetjes te vinden. Hermien Wiechers is muziekdocent en de meeste activiteiten die zij beschrijft in dit boek zijn in de praktijk onstaan; de mooiste ideeëen komen van de kinderen zelf. Aan het einde van elk hoofdstuk is daarom ruimte om de nieuwe invallen vast te leggen in eigen muziekkriebels.Van de meer dan vijftig liedjes is de melodie in een keer te downloaden onder aan deze pagina en per liedje kan de melodie afgespeeld worden; na nummer zes doorscrollen voor de overige liedjes.Een boek voor iedereen die werkt met kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar. Een onmisbaar handboek voor de kinderopvang, buitenschoolse opvang en basisschool.

Wil je het boek lezen?Muziekkriebels + CD in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Wiechers. Lezen Muziekkriebels + CD Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN