KEIZER

KEIZER - Jaap Visser | Tiliboo-afrobeat.com

... de hoogste vorstelijke titel en staat voor de heerser waaraan alle andere wereldlijke vorsten ondergeschikt zijn ... Keizer Stoffeert ... . In de middeleeuwen kon de koning zich pas keizer noemen nadat hij door de paus was erkend. Deze pauselijke goedkeuring en kroning, werd vaak pas na diplomatieke onderhandelingen gegeven. Keizer, artiestennaam van Rozelsky Steve Lie-A-Jen (Paramaribo, 6 juni 1987), is een Nederlands rapper afkomstig uit Suriname. Zijn bekendste nummers zijn Mama Sorry , Keizer Koning Admiraal en Wat nog meer . Keizer debuteerde op 5 februa ... Makelaar met 7 vestigingen in regio Utrecht - De Keizer ... ... . Zijn bekendste nummers zijn Mama Sorry , Keizer Koning Admiraal en Wat nog meer . Keizer debuteerde op 5 februari 1961 in het eerste elftal van Ajax in een thuiswedstrijd tegen Feyenoord (0-1 verlies). De geboren Amsterdammer zou nooit voor een andere club uitkomen. Keizer.nl is het adres voor originele WW2 voertuigen. Hier vindt u alle informatie over ons...

INFORMATIE

AUTEUR
Jaap Visser
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
KEIZER.pdf

OMSCHRIJVING

Zoals hij was er maar één. Piet Keizer prikkelde en tartte de verbeelding. Soms was hij beter dan de beste, soms genialer dan Johan Cruijff, van wie hij mentor, leermeester en bij tijd en wijle rivaal was.Hij was ongenaakbaar en eigenzinnig, als sportman én als mens. Hij werd mysterieus gevonden en een nukkig persoon genoemd. Riep iemand op straat dat hij vroeger zo had genoten van de voetballer Piet Keizer, dan antwoordde hij slechts: 'Ik ook'.Dit rijk geïllustreerde boek is een hommage aan het genie KEIZER en bevat ook zijn voetbalnalatenschap, Piets visie op het spel dat hem innig lief was.

Wil je het boek lezen?KEIZER in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap Visser. Lezen KEIZER Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN