Grensverleggende brancheorganisaties

Grensverleggende brancheorganisaties - Hedde Rijkes | Tiliboo-afrobeat.com

...blicatie 'Grensverleggende brancheorganisaties' gaat over de veranderingen in Nederland sinds het millennium en de gevolgen daarvan voor de betekenis, strategie en organisatie van branche- en beroepsorganisaties in de komende jaren ... Grensverleggende brancheorganisaties van Hedde Rijkes ... ... .'Grensverleggende brancheorganisaties' is geschreven door Hedde Rijkes, Dedan Schmidt, Tim van der Rijken en Jan Peter van den Toren. 'Grensverleggende brancheorganisaties' door Hedde Rijkes, Dedan Schmidt, Tim Van Der Rijken, Jan Peter van den Toren - Onze prijs: €39,95 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis Grensverleggende brancheorganisaties Betekenis, strategie en organisatie van belangenverenigingen van branches en beroepen Hedde Rijkes Dedan Schmidt Tim van der Rijken Jan Peter van den Toren. Vormgeving: ViaMare, Marijke Maar ... Grensverleggende brancheorganisaties (Hardcover) ... . Vormgeving: ViaMare, Marijke Maar...

INFORMATIE

AUTEUR
Hedde Rijkes
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Grensverleggende brancheorganisaties.pdf

OMSCHRIJVING

Branche- en beroepsverenigingen horen bij Nederland als dijken en molens. Ze vervullen een essentiële rol in de verbinding van ondernemers en beroepsbeoefenaren met elkaar en met de overheid en samenleving. Technologische ontwikkelingen, ontgrenzing, andere verwachtingen van ondernemers en beroepsbeoefenaren én van samenleving en politiek stellen hen voor nieuwe uitdagingen.Dit boek helpt verenigingen bij hun zoektocht om: Grenzen te verleggen met leden, in een mondiaal en digitaal speelveld waaringrenzen tussen ondernemingen, sectoren en hun omgeving veranderen. De concurrentiekracht van de leden te versterken, terwijl de variatie tussen de leden groter wordt. Te werken met een overheid die minder voorspelbaar wordt en terwijl beleidsvelden verschuiven. Tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar transparantie, verantwoording en dialoog in branche en beroep. Hun positie te bepalen terwijl ze toenemende concurrentie ervaren als aanspreekpuntvoor veel vragen die op branches en beroepen afkomen. Branches en beroepen zo te organiseren dat leden gebonden en betrokken blijven. De vier auteurs, Hedde Rijkes, Dedan Schmidt, Tim van der Rijken en Jan Peter van den Toren zijn adviseur of directeur in de wereld van belangenorganisaties. Zij zijn of waren verbonden aan Berenschot.

Wil je het boek lezen?Grensverleggende brancheorganisaties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hedde Rijkes. Lezen Grensverleggende brancheorganisaties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN